Zeolit proprietati
Zeolit | Intrebari frecvente | Administrare Zeolit | Video | Comanda | Oferte Zeolit
Produse Zeolit


Zeolit proprietati


Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ reprezinta tratamentul alternativ, terapia naturala eficienta, sau pur si simplu medicamentul homeopat foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Zeolit lichid imbogatit cu dihidroquercetin (DHQ) ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea acestuia, iar odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Efectele binefacatoare ale Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ nu sunt recunoscute de catre medicina alopata contemporana, care nu promoveaza terapiile si tratamente homeopate, naturiste, intrucat industria farmaceutica ar avea mari pierderi la nivel mondial daca bolnavii ar incepe sa administreze produse naturiste in locul produselor de sinteza, produse in laborator.
Boala in general reprezinta o afacere la scara mare. Cei mai multi bani sunt investiti in medicamente care va ajuta sa va simti mai bine numai pentru o vreme, intrucat acestea trateaza doar simptomele, in timp ce va mentin de fapt  starea de boala pentru ca nu incearca sa elimine problema dumneavoastra de baza. Produsele naturale nu va pot garanta vindecarea niciunei boli. Dar in acelaasi timp, nici o terapie pe baza de medicamente, citostatice, chimioterapie sau radioterapie nu poate garanta vindecarea ci doar ameliorarea bolii.
Echipa Ekilibrium.ro va prezinta aceasta brosura in scop informativ si educational. Echipa Ekilibrium.ro intotdeauna va recomanda sa consultati medicul specialist in orice problema de sanatate  pe care o aveti, pentru a beneficia de sfaturi medicale pertinente.
Utilizarea alternativelor la medicina alopata este din ce in ce mai cautata in secolul in care traim. De exemplu,
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ, ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism, si impreuna cu un produs puternic pentru oxigenare celulara precum OxyDHQ care are rolul de a stimula procesul in desfasurare de oxidare si de reducere, poate constitui un tratament foarte eficient. In timpul acestui proces, eliberarea de oxigen liber si de hidrogen va ajuta la stabilizarea elementelor toxice din organism prin legaturi polare si prin încarcare electrica. Toxinele devin apoi solubile si pot fi eliminate mai usor de catre organism si astfel, dati un impuls propriului sistem imunitar pentru a incepe sa atace singur celulele straine. De asemenea, puteti adauga un puternic adjuvant nutritional pentru a permite o absortie mai usoara a vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor, pentru a consolida in continuare motorul de lupta cu care este inzestrat propriul nostru organism.

I.    Ce este Zeolitul? Care sunt efectele Zeolitului?
Zeolitul este un mineral vulcanic încarcat negativ, ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) mentinandu-le în structura sa în forma de cusca. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand mineralul este încarcat cu toxinele pe care le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Cu alte cuvinte, moleculele de zeolit care devin pozitive ulterior absortiei toxinelor, atrag in cele din urma celulele infestate. Odata patruns în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolitului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrana cedeaza din cauza distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.
Sunt cunoscute mai multe tipuri de zeolit cu diverse intebuintari. Acest lucru este foarte important de avut in vedere atunci cand cititi si va documentati despre zeolit pe internet sau in literatura de specialitate. Forma de zeolit folosita in terapii si continuta si de
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este Clinoptilolitul. Zeolitul natural se gaseste in peste 50 de structuri diferite si peste 100 de tipuri sintetice. Tipul de zeolit banuit ca ar fi toxic pentru organismul uman este denumit erionite, acesta reprezentand o forma de fibre de zeolit, ce provin dintr-un vulcan de pe platoul Anatolian din Turcia.
Zeolitul lichid ca forma de tratament pentru diverse afectiuni ce au la baza intoxicatia cu metale grele si toxine,  a fost lansat acum 4 ani de zile, si de atunci milioane de sticle au fost vandute in intreaga lume. Pana in momentul de fata, nu a fost raportat nici un caz de boala sau reactie adversa ca urmare a administrarii acestui supliment.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este fabricat in SUA, acest lucru reprezentand totodata o garantie a efectelor benefice asupra organismului uman, avand in vedere strictetea cu care guvernul american permite vanzarea unor astfel de suplimente alimentare. Produsul Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este autorizat si in Romania, conform normelor Europene.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ presupune o serie de procedee termo-mecanice si fizice pentru transformarea minereului de zeolit in suspensie lichida, astfel devenind zeolitul lichid. In cazul zeolitului lichid, particulele sunt fin micronizate si suspendate apoi in lichid. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este compus din particule nanometrice de zeolit curatate si suspendate in solutie cu DHQ.

II.    Ce fel de zeolit se gaseste în Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ si cum actioneaza acesta?
Tipul de zeolit utilizat in produsul numit
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ se numeste clinoptilolit. Clinoptilolitul este doar unul dintre cele peste 50 de feluri de zeolit natural care exista. Se gaseste in pamant, si se extrage din mina. Intrucat clinoptilolitul este un minereu care se gaseste in pamant, acesta  poate fi deja contaminat cu diverse toxine. Astfel, ar putea fi contaminat cu mercur, plumb, arsenic, aluminiu, erbicide, pesticide si orice alta substanta ce este prezenta in apa de ploaie, aer sau in sol. Zeolitul trebuie purificat si imbogatit cu minerale mai inainte de a fi folosit ca supliment in tratarea de afectiuni. Va vom impartasi mai multe despre procesul de purificare mai tarziu. Retineti ca atunci cand zeolitul este extras din pamant, acesta este contaminat din cauza sarcinii sale negative; astfel, orice substanta nociva existenta in pamant sau in apa, a fost captata in structura de cusca a zeolitului.
Prin urmare, ce face zeolitul mai exact? Ei bine, Zeolitul absoarbe toate toxinele despre care v-am vorbit anterior.  Zeolitul atrage moleculele cu sarcina electrica opusa (ca un magnet ) si apoi conduce toxinele adanc in forma sa de fagure, blocandu-le ca intr-o cusca. In concluzie, dumneavoastra ingerati particulele de zeolit, ele ajung in fluxul sanguin, dupa care sunt excretate in mare parte, dar intre timp acestea au absorbit toate otravurile din organismul dumneavoastra.


ZEOLIT MARTURII
"Am facut cateva teste pe cei trei copii ai mei inainte si dupa administrarea zeolitului lichid imbogatit cu DHQ. Rezultatele au aratat o schimbare majora a nivelurilor de metalele grele, de toxicitate, acidoza, precum si la  multi alti indicatori. Stiam de aproape un an ca, unul dintre copiii mei prezenta o infectie cu metale grele. Testele initiale au fost efectuate printr-o analiza a unui fir de par. Aceasta a aratat ca, de exemplu, nivelurile de aluminiu si plumb erau periculos de mari. Traim intr-o gospodarie din mediul rural; copiii au fost nascuti acasa, nu au fost niciodata vaccinati, au avut o alimentatie corespunzatoare si au consumat numai alimente organice din gospodaria noastra, etc., asfel ca nu ar fi trebui sa prezinte o toxicitate ridicata, dar cu toate acestea, am constatat ulterior, la toti cei trei copii niveluri de toxine peste limita normala. Varstele  copiilor sunt  de 7, 9, si 12 ani.
Fiecare proba  efectuata a testatat continutul de  aluminiu, mercur, plumb, cadmiu si arsenic.
Au fost folosite probe de urina si saliva.Toxicitatea a fost determinata prin formula de masurare a metalelor aflate in circulatie (saliva) si apoi eliminate (urina)” Dupa administrarea de zeolit lichid imbogatit cu DHQ, metalele grele au fost eliminate in proportie de 90% din organismul copiilor .”


III.    Cunoasteti care sunt consecintele unei intoxicatii cu metale grele?

Printre acestea se numara: tulburari psihice, depresie, halucinatii si delir, pierderea echilibrului in cazul intoxicatiei cu mercur, iritabilitate, comportament agresiv, suicidar, dificultati de somn, oboseala cronica, slabiciune, stare de rau inexplicabila, scaderea rapida in greutate, pierderea poftei de mancare, pierderea auzului, sensibilitate la lumina  si senzatii tactile diminuate in cazul intoxicatiei cu arsenic etc.
In fiecare zi apare o alta stire despre toxinele existente in mediul inconjurator si despre expunerea noastra la acestea. Jucariile pentru copii sunt toxice din cauza prezentei plumbului, biberoanele sunt nocive ca urmare a toxinelor ce se scurg in lapte din materia prima folosita; oamenii care traiesc o viata sanatoasa si au fost testati, au descoperit ca detin un numar incredibil de toxine in fluxul lor sanguin. Un studiu recent a aratat ca foarte multi oameni prezinta  inca niveluri de DDT in sange, o substanta care a fost interzisa cu multi ani in urma.
Un alt studiu efectuat pe copiii nou-nascuti a demonstrat existenta a aproximativ 300 de substante chimice in sangele din cordonul ombilical! Cordonul ombilical reprezinta viata unui copil, prin intermediul acestuia se aduce hrana de la mama si totodata se elimina deseurile. Lichidul amniotic scalda embrionul in cresterea sa, iar cordonul ombilical aduce oxigen embrionului si totodata nutrienti precum si o gama uimitoare de substante toxice industriale, potrivit unui recent studiu intitulat, " Poluarea la nou-nascuti."
Din cele aproximativ 300 de substante detectate in sangele din cordonul ombilical, 180 cauzeaza cancer, iar 217 sunt toxice atat pentru creier cat si pentru sistemul nervos si cauzeaza  defecte la nasterea fatului.
Concluzionand, putem afirma ca toti oamenii de la mic la mare au nevoie de suplimente pe baza de zeolit pentru eliminarea metalelor grele si a toxinelor prezente in organism. Cel putin o cura de
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ pe an este necesara pentru a preveni aparitia unor boli grave determinate de prezenta toxinelor si metalelor grele in sange.
Societatea se gaseste  intr-o perioada de curenti convergenti: apar noi date stiintifice cu privire la impactul produselor chimice sintetice asupra sanatatii umane si a dezvoltarii; ratele de boli cronice si dizabilitati par a fi in crestere; reglementarea si gestionarea substantelor chimice periculoase nu a reusit sa protejeze in mod adecvat sanatatea publica; creste neincrederea publicului in ceea ce priveste alimentele gasite pe rafturile magazinelor. Cele mai multe produse existente in comert, sunt adevarate otravuri pentru organismul nostru. Substantele ingerate pot cauza tulburari de fertilitate, avorturi spontane, probleme de prostata si testiculare, defecte la nastere, anumite tipuri de cancer, slabirea sistemului imunitar. Curele pe baza de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ ne ajuta sa eliminam o mare parte din aceste substante pe care independent de vointa noastra le acumulam zi de zi in organism.

ZEOLIT MARTURII
"Timp de 13 ani, m-am luptat cu oboseala cronica, efectele acesteia fiind atat de severe incat chiar si dupa somn, ma simteam tot epuizat. Iar daca trebuia sa merg la o  plimbare de 30 – 60 minute intr-o zi, mi-as fi organizat intreaga zi in jurul acestui eveniment. Pentru mine, o repercusiune secundara a acestei boli a fost reprezentata de durerea resimtita in intregul tesut fibros din corpul meu. Ma trezeam dimineata cu sentimentul ca am fost lovit de un camion. De cand am inceput administrarea de zeolit, mi-am recapatat pofta de viata si energia. De exemplu, o zi din saptamana trecuta, mi-am petrecut dimineata ducand-o pe mama mea la  tot felul de intalniri. Dupa-amiaza am condus sute de kilometri pana in alta provincie si m-am intors acasa in aceeasi zi. Aceasta plimbare a necesitat 6 ore de conducere continua si am reusit sa fiu activ si in timpul de dupa. Claritatea mentala de care dau dovada acum este uimitoare. Ceata s-a ridicat in sfarsit de pe mintea mea si pot sa lucrez de dimneata pana seara, avand randament maxim. "Bev E., RN Canada
"Am avut fibromialgie si simptomele au durat aproape 20 de ani. Medicul meu curant este de parere ca am avut fibromialgie de cand eram un copil foarte mic. Aceasta este prima data in viata mea cand pot sa spun sincer, ca nu am avut niciodata mai mult de 2 zile complete fara durere. Acum am deja doua saptamani de cand nu am resimtit durerea, fara a avea nevoie de nimic altceva decat de zeolit . "Linda B., Indiana.


IV.    Efectele zeolitui lichid
Zeolitul lichid nu se vrea a fi un remediu care vindeca orice fel de afectiune si nici nu este destinat sa trateze cu precizie o boala. El este pur si simplu un minereu natural care indeparteaza toxinele si metalele grele din celulele corpului vostru, permitand astfel sistemului imunitar sa preia controlul si sa faca ceea ce stie el cel mai bine.
Cautand informatii despre zeolit si efectele acestuia in cazul bolnavilor de cancer pe internet, veti gasi un numar mare de site-uri care dezbat aceasta problema si recomanda produse pe baza de zeolit. Sunt doua puncte foarte importante de care trebuie sa tineti cont. Primul punct este acela  ca zeolitul trebuie sa fie purificat in mod corespunzator pentru a putea fi utilizat ca supliment alimentar. Zeolitul fiind extras din mina, asa cum am explicat anterior, este contaminat cu metalele grele si toxine din mediul inconjurator. Foarte multi oameni, care au descoperit si au auzit despre efectele benefice ale zeolitului au incercat sa produca suplimente pe baza de zeolit fara a avea insa cunostintele sau expertiza necesare pentru a procesa in mod corect formula lor, astfel incat acestia vin cu tot felul de moduri de procesare a zeolitului, care nu respecta in niciun caz formula originala brevetata de producatorul din SUA care garanteaza calitatea produsului si a ingredientelor folosite.


ZEOLIT MARTURII
"Tatal meu are leucemie LLC, emfizem si a fost recent diagnosticat cu cancer in gat. Dupa 5 saptamani in care a luat zeolit. oncologul lui a fost destul de multumit si a spus ca ar fi capabil sa ocoleasca chimioterapia timp de cel putin 2 luni, datorita imbunatatirii sanguine. Cand tata i-a spus ca ia zeolit, Dr. Johnson a spus ca este familiarizat cu produsul si i-a recomandat sa continue cu el. Saptamana urmatoare, cand tatal meu s-a dus la doctorul sau iar acesta s-a uitat in gat lui, a constatat ca zeolitul si-a facut cu adevarat treaba. El a spus ca pare mult mai bine decat cu opt saptamani in urma. Tata afirma ca nu il mai jeneaza gatul si ca se simte mult mai bine. Noi credem ca zeolitul face o diferenta imensa in starea de sanatate a tatalui nostru si suntem atat de recunoscatori ...... "Susie, Kansas
"Am fost diagnosticata cu cancer uterin in iunie 2006. Chirurgul a considerat ca o histerectomie a uterului este necesara. Desi 3 - 6 runde de chimioterapie au fost recomandate, am ales sa nu utilizez tratamentele conventionale. In incercarea mea de a gasi o alternativa naturala pentru tratament, prietenii mei buni mi-au prezentat produsul zeolit. l-am luat timp de 6 luni, iar rezultatele au fost uimitoare. Inainte de operatia mea, markarul de sange [CA 125] a aratat un nivel de cancer in corpul meu de 135.2. La 2 saptamani dupa operatie a fost 115. Acum este 10. Acest lucru s-a intamplat fara chimioterapie sau radiatii ", Kathleen. H.
"Mi s-a spus ca am a cancer de prostata, in luna iunie 1997. Medicul mi-a spus ca prostata mea trebuie eliminata si ca trebuie sa fac si radioterapie. In acel moment, am decis sa nu fac acest tratament. Mi-am schimbat medicul si am inceput sa mananc alimente sanatoase si sa iau o multime de vitamine. Acum doua saptamani m-am dus la o reuniune unde s-a vorbit despre zeolit si m-am entuziasmat. Am cumparat o sticla miercuri noapte si am luat-o in urmatoarele patru zile. Luni am avut un test de sange rapid. Marti medicul m-a chemat cu rezultatele. PSA-ul meu a coborat de la 11,4 pana la 4.6. Colesterolul meu a colaborat de la 216 la 181 si zaharul meu s-a dus in jos de la 190 la 116. Suntem foarte fericiti cu zeolitul " John H.
Zeolitul lichid nu este destinat pentru vindecarea cancerului. Administrarea acestuia conduce la eliminarea metalelor grele si a toxinelor din organism, permitand astfel sistemului imunitar sa preia controlul. Zeolitul lichid este cu adevarat un detoxifiant excelent.
Zeolitul lichid si autismul
Introdus în august 2005, produsul original lichid zeolit, a generat un numar important de rapoarte anecdotice pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Canada, Anglia, Australia, Noua Zeelanda, Filipine si Japonia..
Rapoartele au stimulat Institutul de cercetare de Sanatate si Bunastare, Portland, Oregon, sa sponsorizeze independent un studiu, de evaluare a efectelor includerii zilnice a picaturilor din zeolit lichid in alimentatia copiilor cu varste intre trei si unsprezece ani, care sufereau de autism.


ZEOLIT MARTURII
"Fiul meu Cameron a fost diagnosticat ca autist la varsta de doi de ani cand s-a oprit din vorbit. Cameron este acum in varsta de 6 ani si este un baiat afectuos, inteligent, jucaus. Cu toate acestea, el a continuat sa aiba probleme de comunicare, si de  interactiune cu ceilalti. Cameron a avut dificultati atunci cand trebuia sa stea in asezat pe perioade lungi de timp. El a avut, de asemenea, probleme cu stomacul cauzate de faptul ca nu manca sau devenea constipat de multe ori. Se intampla frecvent la unii copii cu autism sa sufere de o afectiune numita intestin permeabil, si desi niciodata nu a fost diagnosticat cu acest lucru, Cameron afisa unele simptome ca avand diverse probleme cu stomacul. Scoala lui s-a ocupat foarte mult de el si a realizat unele progrese. Am aflat de zeolit printr-un prieten si care era totodata asociat in afaceri. El ne-a spus ca a folosit un supliment natural care indeparteaza eficient si totodata sigur toxinele din organism, si  a vrut ca noi sa-l incercam  pentru ca avusese rezultate asa de bune. Eu m-am gandit imediat la Cameron pentru ca stiam ca autismul ar putea fi cauzat de metale sau toxine din organism, si cum credeam ca acest lucru este adevarat in cazul lui Cameron, am decis sa il utilizam nu numai pentru noi dar si pentru el.
Din moment ce a inceput sa ia 6 picaturi de zeolit de 3 ori pe zi, Cameron poate sta timp de 45 de minute sa isi faca temele si ca interactioneaza mai mult cu cei din jurul sau. A inceput sa repete cuvintele, reconstruindu-si vocabularul. Cu greu pot tine pasul cu lucrurile pe care le spune sau imita deoarece observa tot ce il inconjoara sau ce fac altii. De indata ce a inceput sa ia zeolit, obiceiurile alimentare s-au imbunatatit in mod automat.
Suntem atat de recunoscatori, ca am aflat de zeolit. Cameron nu a avut nicio reactie adversa, si este inodor si insipid, astfel l-am pus in orice aliment sau bautura fara ca el sa stie. Acest lucru a fost foarte bun deoarece Cameron este foarte sensibil la anumite gusturi ale alimentelor si nu va manca sau bea ceva care are un gust rau.  Ne bucuram de acest produs si vom continua sa il folosim pentru sanatatea generala a lui Cameron si a familiei noastre ", Chester. & Christine.
Un copil din 150 dezvolta autism sau o tulburare legata de autism pe la varsta de 8 ani, potrivit unui studiu lansat in februarie de Centrul pentru Boli de control si prevenire. Copiii cu autism clasic au dificultati in comunicare, formarea de relatii si de adaptare la schimbarile climatice; cei cu alte tipuri de tulburari din spectrul tulburarilor autistice  au dificultati comunicative, in general, mai putin severe, iar în unele cazuri usoare. Extrapoland din numarul de cazuri gasite, studiul a sugerat ca in jur de 560.000 de americani  cu varsta sub 21 de ani au luptat cu astfel de afectiune. Un nou studiu publicat la 15 mai 2007 in Jurnalul de Toxicologie si de sanatate a mediului, de catre Geier, in mod clar sugereaza ca exista o legatura de cauzalitate directa intre expunerea la mercur din Thimerosal- vaccinuri conservate si tulburarile din spectrul autismului (ASD). Thimerosal (49.55% mercur) este un compus foarte toxic folosit ca un conservant in unele OTC si a unor medicamente, inclusiv cele mai multe vaccinuri antigripale administrate femeilor insarcinate, sugarilor, copiilor, adultilor si varstnicilor.
In luna iunie 2007 aceeasi revista a publicat un studiu de JB Adams intitulat "Mercur, plumb, zinc si in dintii de lapte ai copiilor cu autism ". Potrivit autorilor, copiii cu autism au de 3 ori mai mult mercur in dintii de lapte . Ei continua cu o recomandare: "Prevenirea expunerii la mercur ar putea impiedica multe de cazuri de autism. Eliminarea metalelor grele poate ajuta la reducerea simptomelor de autism, in special la copiii mici. "

V. Protectia impotriva radiatiilor cu zeolit

Protectia impotriva radiatiilor devine un subiect de mare amploare in toate statele lumii. Poate un cristal poros foarte putin cunoscut sa va ajute intr-o criza nucleara?
Toate proprietatile care fac ca zeolitul sa inchida toate metale grele si toxinele din organism, se aplica, de asemenea, la metale radioactive. Cesiu, radiu, bariu, toate acestea au o sarcina pozitiva care le fac susceptibile de a fi absorbite de zeolit.
Zeolitul a fost utilizat in mod eficient in situatii de radioactivitate? Absolut, zeolitul a fost imprastiat pe scurgeri radioactive, pentru a ajuta la curatire, si tot zeolitul a fost dat poporului pe cale orala pentru a ii ajuta sa scape de intoxicatii. De fapt, dupa dezastrul nuclear cel mai renumit din toate timpurile, petrecut la Cernobal, zeolitul a fost administrat copiilor si adultilor care au fost expusi la particule radioactive.
Dupa cum am mentionat deja, cred ca toata lumea ar trebui sa consume zeolitul lichid pentru a elimina toxinele pe care le purtam in trupurile noastre. Ori de cate ori cineva sufera de ceva care ar putea fi agravat de / sau cauzat de toxine, substante chimice sau sensibilitati chimice, este evident motivul pentru care zeolitul lichid ar putea fi considerat ca un supliment exceptional in terapie. Ganditi-va la cresterile incidentelor de lupus, scleroza musculara, fibromialgia, sindromul oboselii cronice, alergii, sensibilitate la produse chimice,oboseala cronica, pierderi de sarcina, ADHD, ADD, autism, cancere de toate tipurile, boli de piele, si lista poate continua cu si mai multe boli ... daca credeti ca ar putea exista o legatura cu oricare dintre aceste boli si cresterea expunerii la toxine si la substante chimice in mediul nostru, atunci are sens sa iei in considerare eliminarea lor, nu credeti?


ZEOLIT MARTURII
"Sunt o femeie de 49 ani, care a fost practic sanatoasa toata viata ei. In 1999, dupa ce am trecut printr-o histerectomie, am fost diagnosticata cu lupus eritematos sistemic (LES), mai bine cunoscut ca lupus. Prima mea criza a fost foarte rea: nu am putut merge, nu mai puteam respira, eram epuizata tot timpul, si aveam dureri foarte mari in fiecare inchieietura din corp. Am luat toate medicamentele de baza, inclusiv puternice medicamente anti-inflamatorii. Simptomele lupusului se ameliorau un pic, dar durerea si junghiurile si oboseala nu au disparut. De asemenea, din cauza lupusului am dezvoltat si o boala pulmonara interstitiala. Tatal meu vitreg si mama m-au intrebat daca as fi dispusa sa incerc acest nou produs, tot ce ar implica era sa iau picaturile de zeolit, de trei ori pe zi. Am fost de acord sa le incerc, dar pentru primele doua sau trei saptamani m-am trezit uitand sa iau al doilea set de picaturi asa ca nu am vazut vreo schimbare. Am auzit de asemenea ca produsul acesta a ajutat-o intr-adevar si pe mama mea. Am putut vedea cu siguranta o diferenta la ea. Am inceput sa iau produsul pe care il folosea ea exact cand ieseam dintr-o criza de bronsita care ma pusese la pamant. Eram ata de slabita si inca nu ma simteam bine in tot acest timp. In termen de 3-4 zile, am fost observat cata energie aveam si ca durerile pe care le aveam tot timpul s-au diminuat si aproape ca nu ma mai deranjau si puteam sa respir! Testele pulmonare s-au imbunatatit si reumatologul mi-a spune ca imi este foarte bine dupa o astfel de perioada lunga cu probleme dureroase, inclusiv depresie. Uneori am asa de multa energie, ca nu stiu ce sa fac cu ea. Nu m-am simtit atat de bine intr-o lunga perioada de timp si stiu ca se datoreaza zeolitului lichid. “Kimberly L. Mississipi
"Fiul meu s-a nascut cu o sensibilitate extrema, si mai multe alergii alimentare. L-am pus pe zeolit lichid treptat, iar acest lucru a mers bine. In termen de sase luni, simptomele de sensibilitate chimica au disparut. Am simtit o asa eliberare ca nu pot sa o exprim in cuvinte. Suntem capabili sa folosim produse pe el pe care nu le puteam sa le utilizam inainte. Este o adevarata eliberare sa stim ca el poate merge acum la casa unor copii si sa se joace pentru ca nu mai trebuie sa-mi fac griji referitor la ce produse pentru curatenie a folosit mama lui. Sensibilitatea chimica a disparut complet. Ce usurare! " Marlie
“Am suferit de leziuni ale pielii, care nu s-au vindecat pe ambele picioarele pentru multi multi ani. Cel mai rau dintre toate, era ca putea fi foarte incomod, pentru ca eram tot timpul deranjata de mancarimea de pe picioarele mele. Mai rau e faptul ca nu pot sa port ceasurile mele preferate (imi place sa colectionez si sa port ceasuri diferite), pentru ca imi lasa eruptii cutanate si mancarime pe incheietura mâinii mele. Am primit prescriptii diferite de la doctori diferiti pe care i-am abordat cu privire la aceste probleme ale pielii. Am luat zeolitul din momentul in care mi-a fost disponibil, si am vazut o schimbare dramatica cu problemele de piele mea doar dupa o saptamana de la utilizarea acestuia. Am observat ca leziunile de pe ambele picioare au inceput sa se usuce, si mancarimea a disparut, iar eu pot purta acum ceasurile mele fara sa imi provoace  eruptii cutanate. Eu nu cred ca m-as mai opri vreodata sa iau doza zilnica de zeolit. Chiar si cicatricile de pe picioarele mele au inceput sa dispara astfel incat pot purta pantaloni scurti acum. Va multumesc pentru ca mi-ati facut cunostinta cu zeolitul. Problemele mele de piele sunt acum un lucru de domeniul trecutului. "Romy S.


VI. Cat de mult Zeolit trebuie sa administrati?
Este necesar de mentionat din nou, ca aceast brosura este lasata la accesul publicului larg, doar pentru scopuri informative, si nu ar trebui sa fie interpretata ca sfaturi medicale. Sunteti responsabili pentru deciziile luate in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra, si daca nu sunteti sigur, trebuie sa va consultati intotdeauna cu un profesionist de ingrijire a sanatatii, care este familiarizat cu cazul dvs. Cantitatile expuse mai jos au fost folosite in conditii de siguranta si eficienta de catre anumite persoane. Aceasta recomandare este pentru Zeolit lichid original numai. Daca insistati in a folosi o alta marca, faceti acest lucru pe riscul dumneavoastra, si va rugam sa urmati in acest caz instructiunile lor.
1)    Persoana sanatoasa, vrea doar sa se detoxifieze: administrati 10 picaturi de 3 ori pe zi timp de 4 saptamani, apoi 3 picaturi de 3 ori pe zi pentru tot restul vietii, cu pause de 6 luni.
2)    Copiii (de exemplu autisti)  - Exista un protocol utilizat in studiul cu zeolitul in legatura cu autismul, care este dupa cum urmeaza:
Utilizare lichid Zeolite pentru cei cu tulburari de autism
Lista de mai jos este folosita in procesul de incercare al zeolitului in cazul autismului. Asigurati-va ca ati revizuit comentariile de la finalul sectiunii si sa adaptati in functie de situatia individuala si in conformitate cu instructiunile medicului dumneavoastra.


Urmati acest program de adminnistrare a zeolitului:
1. Ziua 1 - 4: doua (2) 3X picaturi pe zi (zilnic: 6 picaturi)
2. Ziua 5 - 7: trei (3) picaturi de 3 ori pe zi (zilnic: 9 picaturi)
3. Ziua 8 - 10: patru (4) picaturi de 3 ori pe zi (zilnic: 12 picaturi) – doxa maxima de utilizare, la varste mai mici de 5 ani
4. Ziua 11 - 13: cinci (5) picaturi  de 3 ori pe zi (zilnic: 15 picaturi) – folosirea dozei  maxime, la copii cu varsta intre 5-7 ani.
5. Ziua 14 - 16: sapte (7) picaturi de 3 ori pe zi (zilnic: 21 picaturi) – maxim de utilizare, varsta cuprinsa intre 8 – 10 ani
6. Ziua 17 - 19: opt (8) picaturi, de 3 ori pe zi (zilnic: 24 picaturi) – maxim de utilizare, varsta cuprinsa intre 11 - 13
7. Ziua 20 - 90: zece (10) picaturi, de 3 pe zi (zilnic: 30 de picaturi) – maxim de utilizare, la copii cu varsta cuprinsa intre 14 ani si mai mari


Nota 1: Utilizarea dozei maxime depinde de varsta. Atunci cand copilul ajunge la doza maxima, va ramane la aceasta, se face exceptie in cazul in care o schimbare a fost recomandata de catre investigatorul cazului.


Nota 2: In orice moment, in cazul in care subiectul se confrunta cu efecte de detoxifiere, cum ar fi hiperactivitate, incapacitatea de a dormi, letargie, eruptii cutanate, etc. care dureaza mai mult de 3 zile,  parintele are optiunea de a sari peste una din cele trei doze, si apoi sa inceapa din nou utilizarea de la urmatoarea valoare mica. Mentinerea valorii de utilizare mai mica de sase zile,  înainte de a reveni la programul standard. Cu acordul investigatorului, programul pentru orice subiect poate fi modificata in cazul in care acest lucru este in interesul subiectului.
“Singurul efect secundar de care am luat cunostinta atunci cand se ia zeolitul lichid este deshidratarea, care este remediata cu usurinta cu o hidratare corespunzatoare cu o multime de apa pura, si alte fluide. Zeolitul lichid nu interactioneaza cu nici un medicament, cu exceptia celor derivate din metale. Daca luati litiu (adesea prescris pentru boli maniaco-depresive), atunci puteti lua zeolitul pentru eliminarea potentiala a litiului ca metal. Daca luati carboplatin (un agent de chimioterapie) sau orice alt medicament pe baza de platina, atunci poate veti dori sa nu luati zeolitul cu o zi inainte, si cu o zi dupa tratamentul dumneavoastra cu chimioterapie. Zeolitul nu mai circula in organism pentru o perioada maxima de aproximativ de 7 ore, tineti minte asta atunci cand decideti daca sa luati sau nu suplimentul. In altele decat cele 2 situatii specifice, zeolitul lichid apare in conditii de siguranta, si nu are efecte adverse raportate de care sa stim.


VII.    Zeolitul pentru animalele de companie.

Da, chiar si animalele iubite pot avea boli legate de toxine, si zeolitul a fost folosit in conditii de maxima siguranta si cu rezultate minunate pentru animalele care sunt bucuria vietilor noastre.


ZEOLIT MARTURII
"Am un Sam Golden Retriever care are peste 15 ani. La data de 16 august 2005 a fost diagnosticat cu cancer in zona cavitatii sinusurilor.Veterinarul a explicat ca Sam a fost, intr-o etapa avansata a cancerului, iar noi ar fi trebui sa planificam sa il omoram. Ne-au dat 4 zile de antibiotice pentru infectiile asociate. Sam nu mai putea respira in mod normal si fara dificultate si sangele provenind din nas era continuu. Primisem recent provizia mea de zeolit si am decis sa incerc produsul cu Sam. M-am gandit ca nu era nimic de pierdut. I-am dat 6 picaturi pe limba  de 3 ori pe zi. Am inceput miercuri 17 august. La 19 august, sangele provenind din nas se oprise si respiratia a fost mai usoara. La 20 august, Sam nu mai statea toata ziua culcat in patul lui, ci se juca cu jucariile sale in curtea din spate. Sam a continuat sa supravietuiasca si a continuat sa alerge si sa se joace. Imi dau seama ca are 15 de ani si nu va trai mai mult. Cu toate acestea, cred ca zeolitul este incredibil pentru ca i-a prelungit viata lui Sam. "
"Catelul nostru s-a trezit intr-o zi suferind, schiopata, abia putea sa mearga.Veterinarul ne-a dat o reteta cu pastile pe care am avrut sa-l fortez sa le inghita. M-am gandit, "Ei bine, sa ii dau sa incerce zeolit. Nu ii poate face rau il poate doar ajuta." Ei bine, data viitoare cand a inceput sa schiopateze, am optat sa nu ii imping pastilele pe git si i-am pus o picatura de zeolit in hrana lui. A doua zi, el se juca, urmarind copii. Nu a mai fost niciodata nevoie sa fac o calatorie la veterinar. Am continuat sa utiliz zeolitul si am observat doar un caine mult mai fericit, mai plin de viata. Este grozav. Daca aveti un animal de companie bolnav, ajuta-l cu zeolit."Marlie.
" Pisica mea Truman, a fost diagnosticata acum doi ani cu insuficienta renala cronica. Aceasta este o boala progresiva si fatala la feline, desigur m-am temut de ce e mai rau, si desigur am facut tot ce am putut pentru Truman. Nivelurile creatininei si ureei erau din ce in ce mai rele. Am inceput sa ii dau l-2 picaturi de zeolit de trei ori pe zi, in produsele alimentare lichide. In termen de sase luni analizele erau complet normale, un lucru pe care veterinarul il nu mai vazuse niciodata inainte. El este acum cu doi ani mai in varsta si a ramas normal. Nu trebuie sa ii dau lichide. Am avut de-a face cu o boala progresiva, fatala, dar astazi el este perfect normal si boala nu progreseaza. Multe multumiri pentru zeolit de la mine, Truman si intreaga familie "Terry T., Pennsylvania.

VIII.    Care brand zeolit este cel mai bun?
Stim ca exista o multime de optiuni astazi. Vor fi din ce in mai multe pe piata. Asta pentru ca zeolitul lichidul imbogatit cu DHQ s-a dovedit a fi foarte sigur, si exista multe marturii care circula despre eficacitatea sa.
Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand cumparati suplimente pe baza de zeolit. Unele produse ar putea fi ineficiente, iar altele ar putea fi periculose. Cereti intotdeauna autorizatiile si notificarile eliberate de organele abilitate ale statului pentru comercializarea unor astfel de produse.
Amintiti-va ca mai devreme in aceasta brosura, v-am povestit cum sunt zeolitii extrasi din mina, si pentru ca sunt extrasi din pamant, cum sunt acestia plini de toxine. Este foarte important ca aceste toxine sa fie eliminate din zeolit inainte de a-l prelucra pentru realizarea unui supliment alimentar.
Zeolitul trece printr-un proces de purificare care implica o caldura foarte mare si o baie de acid usoara pentru a scapa de toxinele din zeolit. Zeolitul este apoi testat pentru a ne asigura ca este pur si curat. Odata ce toxinele si otravurile sunt eliminate,  Zeolitul capata denimirea de Zeolit Activat, deoarece acum este gol si gata sa absoarba toate toxinele si metalele din corpul dumneavoastra!
Unele companii adauga  acid humic sau acid fulvic in compozitia zeolitului lor. Ei o fac pentru ca nu si-au dat seama cum sa "suspende", zeolitul in solutie, pentru a obtine zeolit lichid. Humicul si / sau acidul fulvic ajuta sa pluteasca particulele. Acesti acizi provin din putrezirea ecologica a materialelor, si sunt maturati pentru bacteriile in crestere. Deci, pe langa faptul ca aceste versiuni de produs nu curata zeolitul de otravuri (fapt care determina particulele sa se afunde), mai adauga ceva care are potentialul de a provoca o infectie. Cu cativa ani in urma, unele versiuni de zeolit care contineau acid humic au trebuit sa fie eliminate de pe piata din cauza unui nivel ridicat de bacterii care cauzau leziuni hepatice. Nu spunem ca acidul humic sau acidul fulvic este rau pentru sanatate, daca acesta este tinut intr-un flacon sigilat (nu un flacon picurator, pentru ca prin jurul cauciucului se pot infiltra microbii ), si daca vi se spune cum sa-l pastrati intr-un mediu necontaminat, si sa il utilizati in cadrul unei singure luni de zile.
Daca exista o data de expirare de 2 ani pe zeolitul humic sau pe zeolitul fulvic amestec, atunci acesta este fie pasteurizat, (caldura ucigand orice beneficiu nutritional prezent acolo), sau prezinta risc de contaminare.
Zeolitul lichid original are adaugat in compozitia sa apa pura, si cativa ioni benefici cum ar fi magneziu si potasiu pentru schimbul cu metale din organismul dvs.


IX. Zeolitul lichid contra Zeolit pudra
Exista o multime de informatii de la distribuitori de zeolit pulbere, care creeaza confuzii in randul consumatorilor. Unii dintre voi poate ati vazut un raport, care este un "raspuns" pentru companiile producatoare de zeolit.
Pentru a sugera ca este lichefiat intr-un bazin de ingrediente, arata o lipsa completa de cunostinte despre o particula zeolit sau de "zeolit lichid". Zeolitul NU poate fi lichefiat. Zeolitul lichid este sub forma de pulbere zeolit fin micronizata si curatata de toxine, activata pusa in suspensie lichida impreuna cu DHQ si gata sa atraga toate toxinele din organismul dumneavoastra. Toate studiile care s-au efectuat pe zeolit s-au facut pe zeolitul pulbere. Acest lucru este absolut adevarat!
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este mai scump decat alte lichide si pulberi datorita procesului de curatare si de activare a zeolitului care se ridica la un cost destul de mare. Echipamentele pentru micronionizarea zeolitului au si ele costuri semnificative.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ activeaza gena p21 si ucide celulele canceroase - stim acest lucru in mod sigur.
Zeolitul lichid este un produs unic. Oamenii de toate varstele ar trebui sa il consume, indiferent de simtomele manisfestate, de supra-sarcina toxica sau nu. De fapt, in urmatorii ani, toata lumea va avea un produs de detoxifiere, in casa lor. Persoanele care administreaza zeolit au in comun marturii incurajatoare din experienta personala.


Acest articol a fost citit de 61442 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit - uz intern

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: TerryVaP
The best women for sex in your town UK: http://hsfkfjdkq.okweather.xyz/4ef5 Meet sexy girls in your city Canada: http://rbydovir.sexxoom.com/0c8b Dating site for sex with girls in Spain: http://omxhykz.eliteroom.xyz/def9069e7 The best women for sex in your town UK: http://ckwrumh.sacure98sd.xyz/5cb5ae0 Adult online dating exchanging numbers: http://aiz.sexxoom.com/86e9a1fb These are only a few of the face values I’ve found to be great from dating a Marine. The many others you will have to see for yourselves. Day game moves really slow and you can’t expect quick results, our next section is more like speed dating in the 21st Century. Among the public as a whole, women are far more likely than men to say dating sites and apps are not a safe way to meet people (53% vs. 39%). Views on this question also vary substantially by age, educational attainment and race and ethnicity. “I’ve been with the same partner for 30 years and our sex life is better than EVER! Hormone replacement is the bomb! We are more relaxed and creative and have more fun!” SW : Yes, I believe they’re highly evolved. And that’s not just a personal opinion. It’s also based on extensive interviews with several hundred men involved in this romantic lifestyle. They’re clearly advanced in their thinking and emotional capacity. They’re not looking for a mommy to take care of them. They’re looking for a partner to inspire them. They long for depth and dimension. Power in a partner is an aphrodisiac, not a turnoff that emasculates them. Confidence is sexy to them, as well as a woman who knows her worth.
Nume: Роwеrful redirесt baсklinks from high аuthоrity da sitеs: http://qhkzaxyi.thegreasealliance
Redirect dofollow backlinks are one of the most powerful SEO backlinks for ranking websites at top positions in any search engine. Rank any high competition keyword or new website with Powerful Redirect Dofollow Backlinks! Redirect dofollow links is the most powerful technique for increasing site authority and traffic in 2020. Using this technique i will create dofollow seo backlinks. MORE DETAILS ABOUT MY SERVICE http://loniythp.claim59.xyz/28e353df My Service: Redirect powerful dofollow backlinks, more 1000 links: 100+ powerful dofollow redirect links with images.google, maps.google, google, plus.google.com, DA 52-89 PA 32-43 2 .edu powerful dofollow redirect links with high DA PA 2 .gov powerful dofollow redirect links with high DA PA 900+ others powerful dofollow redirect links with high DA PA TO LEARN MORE http://xeulerwth.fb-marketplace-sales.site/06 Fast ranking results (3-5 weeks) Building high Authority in Search Engines 100% SEO friendly On time delivery Penguin, Panda safe NOTE: I provide backlinks for all kind of websites, blogs, ecommerce stores, YouTube, Pinterest and others social networks MORE DETAILS ABOUT MY SERVICE http://gbro.alphabitfund.xyz/5066ac
Nume: POWЕRFUL BACKLINKS FOR YОUR SIТЕ: http://xsle.net/powerfullinkbuilding866636
Redirect dofollow backlinks are one of the most powerful SEO backlinks for ranking websites at top positions in any search engine. Rank any high competition keyword or new website with Powerful Redirect Dofollow Backlinks! Redirect dofollow links is the most powerful technique for increasing site authority and traffic in 2020. Using this technique i will create dofollow seo backlinks. MORE DETAILS ABOUT MY SERVICE https://gmy.su/:GNoob My Service: Redirect powerful dofollow backlinks, more 1000 links: 100+ powerful dofollow redirect links with images.google, maps.google, google, plus.google.com, DA 52-89 PA 32-43 2 .edu powerful dofollow redirect links with high DA PA 2 .gov powerful dofollow redirect links with high DA PA 900+ others powerful dofollow redirect links with high DA PA TO LEARN MORE http://osp.su/fbd195a Fast ranking results (3-5 weeks) Building high Authority in Search Engines 100% SEO friendly On time delivery Penguin, Panda safe NOTE: I provide backlinks for all kind of websites, blogs, ecommerce stores, YouTube, Pinterest and others social networks MORE DETAILS ABOUT MY SERVICE https://slimex365.com/powerfulbacklinks780549
Nume: Powеrful rеdirесt dofоllow SЕО bаcklinкs from high dа websites: https://darknesstr.com/lin
Redirect dofollow backlinks are one of the most powerful SEO backlinks for ranking websites at top positions in any search engine. Rank any high competition keyword or new website with Powerful Redirect Dofollow Backlinks! Redirect dofollow links is the most powerful technique for increasing site authority and traffic in 2020. Using this technique i will create dofollow seo backlinks. MORE DETAILS ABOUT MY SERVICE http://vprd.me/Fa83Q My Service: Redirect powerful dofollow backlinks, more 1000 links: 100+ powerful dofollow redirect links with images.google, maps.google, google, plus.google.com, DA 52-89 PA 32-43 2 .edu powerful dofollow redirect links with high DA PA 2 .gov powerful dofollow redirect links with high DA PA 900+ others powerful dofollow redirect links with high DA PA TO LEARN MORE http://pine.cf/uxqeqs Fast ranking results (3-5 weeks) Building high Authority in Search Engines 100% SEO friendly On time delivery Penguin, Panda safe NOTE: I provide backlinks for all kind of websites, blogs, ecommerce stores, YouTube, Pinterest and others social networks MORE DETAILS ABOUT MY SERVICE https://gmy.su/:gNpob
Nume: DanielGax
canadian pharmacy cialis 20mg approved canadian online pharmacies canadian pharmacies canadian drugs online pharmacies cialis without a doctor prescription online pharmacy canada canadian pharmacy viagra generic canadian pharmacy cialis 20mg online pharmacy canadian pharmaceuticals online safe generic cialis available mexican border pharmacies navarro pharmacy miami importation viagra viagra causa vicio viagra inhibits enzyme best viagra pills australia sex laughs and viagra cialis buy online tadalafil generic alternative to cialis 10 mg 24 cialis problemen erectie veroorzaakt medicatie what is the chemical name for cialis soft cialis identification cialis buy compare cialis prices in michigan achat cialis 2 5mg cialis vs viagra cialis vardenafil cialis 10mg filmtabletten 4 st overnight cialis soft cialis faq fotos do comprimido de viagra viagra advertising quando usar o viagra cialis tablets prescription drugs from canada canadian drugstore mexican pharmacies online cialis generic viagra cialis bu safe paypal cialis daily 5 mg tablet wholesale cialis 10 buy generic viagra online is there a generic cialis canadian online pharmacies legitimate pills viagra pharmacy 100mg pharmacies in canada mexican border pharmacies national pharmacies navarro pharmacy miami where can you get viagra uk pharmacy viagra malaysia can you buy viagra in jamaica nebenwirkungen viagra bluthochdruck viagra osterreich bestellen consumir viagra caducada wanneer wordt viagra goedkoper viagra buy usa pharmacy on line efectos de tomar viagra vencido http://Yeq.I.U.J.Ia.N.3@www.telecom.uu.ru/?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2Fcanadiannpharmacy.com%2F%3ECanadian+Pharmacy+Online%3C%2Fa%3E Viamedic viagra approved canadian online pharmacies No prescription viagra online freund nimmt heimlich viagra Viagra online kaufen erfahrungsbericht viagra rezeptfrei kaufen in apotheke Generic viagra super active (sildenafil) compound pharmacy Pharmacy in mexico city airport functions of viagra pills Viagra natural sandia viagra walgreens price Bijsluiter viagra canadian pharcharmy Top canadian drugstore chains viagra pnis size Buy viagra online from india viagra brez recepta v lekarnah Generic pharmacy philippines price list online pharmacies legitimate 2fe7dfa cialis daily doseage prezzo cialis e viagra cialis long term effects very cheap cialis cialis pills effects of cialis and kamagra together cialis and sustanon cialis dosing for daily use wow cialis tadalafil 100mg forum cialis o viagra viagra plus efficace que cialis hong kong cialis hongkong viagra and cialis stopped working cialis 20 refill cialis effect liquid ancilliaries nolvadex liquidex cialis cialis cheap prices wo kann man cialis ohne rezept kaufen cialis e a diabetes prijs cialis bij apotheek national pharmacies viagra flavored modo de tomar o viagra difference entre viagra 50 et 100 viagra lowers heart rate where can i buy viagra in pune what is the cost of viagra in south africa nhs viagra guidelines where can i buy viagra in phoenix claritin generic canadian pharmacies-247 canadian pharmacies-24h canadian pharmacy online diferencias entre el viagra cialis or levitra otc alternative to cialis viagra cialis and benazepril Buy colospa online cialis soft achat subaction showcomments cialis sale posted cialis generika wo bestellen free generic cialis buy viagra cialis canada order cialis from an anline pharmacy do viagra and cialis work the same Buy rogaine 5 online does viagra available in india generic viagra street price viagra activation time what would happen if a girl took a viagra pill
Nume: Marcuskig
Now I earn over € 13 261 a day I was released two weeks ago. With no other options, I thought my life was over. http://wsvbgli.4js7gjkd.xyz/0222 Now I earn over € 1,261.42 a day. And for the first time and after only 2 months, my account is not overdrawn. http://rcwk.belluga.xyz/9858 Add other expenses like textbooks, food, and spending money – and, if you don’t find ways to make money in college, your financial situation will be pretty miserable when you graduate. Did you know that you can sell photos online to make money? If you love to take photos, then you can turn your passion into a money-making venture without paying anything. You do not have to buy an expensive digital camera to take and sell photos online. You do not have to be a professional photographer either. Here’s the deal, you have to put in the work to make this goal a reality. Don’t just sit there and wish your business had more flexibility or that you weren’t a workaholic — get to work on changing it right now. So if you are thinking what this hell blogging is, then I will explain you in layman language “just create a website & publish some useful content in your website on regular basis”. Also, the editors at Textbroker are extremely nit picky. During the time that I worked for them I received several reviews of my articles from the Textbroker editors in which they explained that they had rated one of my articles with a 3 instead of 4 because, in their opinion, I didn’t use the best phrasing for some concept that I was describing. (They would show me an exert from my article, and then tell me how they would have wrote the same thing, basically saying that I should have wrote it their way, and because I didn’t, my rating was lower.)
Nume: DanielGax
viagra commercial song lyrics viagra intercourse porn photos viagra xanax phentermine online pharmacy carisoprodol verkningstid for viagra sou cardiaco posso tomar viagra tadalafil 5mg wanneer kun je viagra gebruiken viagra at walmart over the counter how do you get viagra on prescription insuficiencia renal y viagra is viagra a prescription drug achat viagra cialis is he taking cialis online prescriptions cialis viagra cialis opinioni verschil viagra cialis cialis generique cialis vs viagra steroids cialis 5mg preis 14 stuck cialis class action suit lange termijn effecten cialis side effects cialis coumadin allegra comprar cialis online cialis 10 mg quanto costa in farmacia cialis canada pharmacy cheap no prescription canadian online pharmacies legitimate panacea pharmacy cialis 5mg what to expect when you use viagra teen death viagra combien de temps le viagra agit il viagra 100 cost viagra i leki podobne viagra how it worksa buy cheap viagra in uk walgreens cost for viagra cialis buy online donde venden el viagra femenino canadian pharmacies drugstore online walmart pharmacy online canadian pharmaceuticals online safe online buy cialis cialis 20mg prix en pharmacie cialis flomax interactions cialis distributors canada cialis soft vente cialis and benazepril canadian viagra canadian pharmacies online prescription drugs from canada canadian pharcharmy online generic cialis tadalafil viagra per donne wikipedia viagra over the counter uk viagra inhibits pde vandmelon som viagra buy viagra online europe pills viagra pharmacy 100mg cialis pills for sale impotentie en viagra medication like viagra wie wirkt viagra bei euch viagra label picture canadian pharmacy cialis 20mg cheap pharmacy online wie kann ich viagra nehmen buy discount viagra viagra generic canadian pharmacy shoppers drug mart pharmacy canadian cialis best canadian online pharmacy can i take 2 viagra at once viagra drug classification mayo maksud dari viagra http://bigdoggiereview.net/info.php?a%5B%5D=%3Ca+href%3Dhttps%3A%2F%2Fcanadianmpharmacy.com%2F%3Ecanadian+pharmaceuticals+online%3C%2Fa%3E Viagra online overnight pas viagra Drugstore philippines canadian pharmacy Online cialis pharmacy reviews aarp recommended canadian pharmacies Light blue pills l368 online pharmacy drugstore Online apotheek zonder recept viagra sale philippines Viagra vs cialis reviews viagra food restrictions Viagra original kaufen viagra online 123 Female viagra uk pharmacy meloen als viagra Canada pharmacies price comparison welche farbe hat viagra innen Real viagra uk online pharmacy canada af64be3 viagra zespol rosja free trial coupon for viagra why no generic viagra vendo viagra castellon is it safe to take viagra with cialis viagra heart palpitations weight control and viagra are viagra side effects temporary does taking viagra have side effects viagra pills in south africa viagra apres repas impotentie en viagra what happens when a girl takes male viagra gummy bear viagra pharmacie viagra france what is viagra falls generic viagra pages edinburgh is it ok for a woman to take viagra sex and the city samantha on viagra how much is private prescription for viagra real life cialis cialis sample viagra vs cialis swiss pharm cialis dosing for daily use baclofen generic 24 hour pharmacy online pharmacy canadian pharmacy generic viagra pharmacy online cialis viagra levitra which is better cialis tub explaination cialis female review Buy Sisfluzol online how can i buy genuine viagra online viagra generico levitra cialis 10 mg rezeptfrei bestellen super active pack 40 generic cialis soft in clubs cialis for premature ejaculation cialis gout female cialis regalis cialis canadian drugstore online pharmacies legitimate online pharmacy canada canadian pharmaceuticals online Buy Falic online buy cialis in beijing using viagra with cialis generic cialis pills generic or overseas viagra cialis peru co mocniejsze cialis czy viagra
Nume: Charlestharm
светодиодный экран аренда светодиодного экрана светодиодный экран купить светодиодный экран цена светодиодный экран led разрешение светодиодных экранов уличный светодиодный экран светодиодные экраны москва светодиодные экраны типы светодиодный экран воеже помещений светодиодные экраны размеры hd светодиодные экраны светодиодный экран такса 8-800-550-2316 info@screen-led.ru 150003, РФ, г. ЯРОСЛАВЛЬ, ул. ПОЛУШКИНА РОЩА, д. 9, оф. 4
Nume: DanielGax
online essay writer custom written essay custom written essay essay on essay writer reddit https://essayformewriter.com/
Nume: DanielGax
instant essay writer custom essay writing cheap custom essay cheap how to be a good essay writer custom written essay https://essayformewriter.com/


Copyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Zeolit efecte, zeolit vindeca, zeolit tratament, zeolit forum, zeolit proprietati, zeolit medicament   Zeolit efecte, zeolit vindeca, zeolit tratament, zeolit forum, zeolit proprietati, zeolit medicament   Zeolit efecte, zeolit vindeca, zeolit tratament, zeolit forum, zeolit proprietati, zeolit medicament