Zeolit proprietati
Zeolit | Intrebari frecvente | Administrare Zeolit | Video | Comanda | Oferte Zeolit
Produse Zeolit


Zeolit proprietati


Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ reprezinta tratamentul alternativ, terapia naturala eficienta, sau pur si simplu medicamentul homeopat foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Zeolit lichid imbogatit cu dihidroquercetin (DHQ) ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea acestuia, iar odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Efectele binefacatoare ale Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ nu sunt recunoscute de catre medicina alopata contemporana, care nu promoveaza terapiile si tratamente homeopate, naturiste, intrucat industria farmaceutica ar avea mari pierderi la nivel mondial daca bolnavii ar incepe sa administreze produse naturiste in locul produselor de sinteza, produse in laborator.
Boala in general reprezinta o afacere la scara mare. Cei mai multi bani sunt investiti in medicamente care va ajuta sa va simti mai bine numai pentru o vreme, intrucat acestea trateaza doar simptomele, in timp ce va mentin de fapt  starea de boala pentru ca nu incearca sa elimine problema dumneavoastra de baza. Produsele naturale nu va pot garanta vindecarea niciunei boli. Dar in acelaasi timp, nici o terapie pe baza de medicamente, citostatice, chimioterapie sau radioterapie nu poate garanta vindecarea ci doar ameliorarea bolii.
Echipa Ekilibrium.ro va prezinta aceasta brosura in scop informativ si educational. Echipa Ekilibrium.ro intotdeauna va recomanda sa consultati medicul specialist in orice problema de sanatate  pe care o aveti, pentru a beneficia de sfaturi medicale pertinente.
Utilizarea alternativelor la medicina alopata este din ce in ce mai cautata in secolul in care traim. De exemplu,
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ, ajuta la eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism, si impreuna cu un produs puternic pentru oxigenare celulara precum OxyDHQ care are rolul de a stimula procesul in desfasurare de oxidare si de reducere, poate constitui un tratament foarte eficient. In timpul acestui proces, eliberarea de oxigen liber si de hidrogen va ajuta la stabilizarea elementelor toxice din organism prin legaturi polare si prin încarcare electrica. Toxinele devin apoi solubile si pot fi eliminate mai usor de catre organism si astfel, dati un impuls propriului sistem imunitar pentru a incepe sa atace singur celulele straine. De asemenea, puteti adauga un puternic adjuvant nutritional pentru a permite o absortie mai usoara a vitaminelor, mineralelor si antioxidantilor, pentru a consolida in continuare motorul de lupta cu care este inzestrat propriul nostru organism.

I.    Ce este Zeolitul? Care sunt efectele Zeolitului?
Zeolitul este un mineral vulcanic încarcat negativ, ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) mentinandu-le în structura sa în forma de cusca. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand mineralul este încarcat cu toxinele pe care le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Cu alte cuvinte, moleculele de zeolit care devin pozitive ulterior absortiei toxinelor, atrag in cele din urma celulele infestate. Odata patruns în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolitului distruge nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrana cedeaza din cauza distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.
Sunt cunoscute mai multe tipuri de zeolit cu diverse intebuintari. Acest lucru este foarte important de avut in vedere atunci cand cititi si va documentati despre zeolit pe internet sau in literatura de specialitate. Forma de zeolit folosita in terapii si continuta si de
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este Clinoptilolitul. Zeolitul natural se gaseste in peste 50 de structuri diferite si peste 100 de tipuri sintetice. Tipul de zeolit banuit ca ar fi toxic pentru organismul uman este denumit erionite, acesta reprezentand o forma de fibre de zeolit, ce provin dintr-un vulcan de pe platoul Anatolian din Turcia.
Zeolitul lichid ca forma de tratament pentru diverse afectiuni ce au la baza intoxicatia cu metale grele si toxine,  a fost lansat acum 4 ani de zile, si de atunci milioane de sticle au fost vandute in intreaga lume. Pana in momentul de fata, nu a fost raportat nici un caz de boala sau reactie adversa ca urmare a administrarii acestui supliment.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este fabricat in SUA, acest lucru reprezentand totodata o garantie a efectelor benefice asupra organismului uman, avand in vedere strictetea cu care guvernul american permite vanzarea unor astfel de suplimente alimentare. Produsul Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este autorizat si in Romania, conform normelor Europene.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ presupune o serie de procedee termo-mecanice si fizice pentru transformarea minereului de zeolit in suspensie lichida, astfel devenind zeolitul lichid. In cazul zeolitului lichid, particulele sunt fin micronizate si suspendate apoi in lichid. Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este compus din particule nanometrice de zeolit curatate si suspendate in solutie cu DHQ.

II.    Ce fel de zeolit se gaseste în Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ si cum actioneaza acesta?
Tipul de zeolit utilizat in produsul numit
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ se numeste clinoptilolit. Clinoptilolitul este doar unul dintre cele peste 50 de feluri de zeolit natural care exista. Se gaseste in pamant, si se extrage din mina. Intrucat clinoptilolitul este un minereu care se gaseste in pamant, acesta  poate fi deja contaminat cu diverse toxine. Astfel, ar putea fi contaminat cu mercur, plumb, arsenic, aluminiu, erbicide, pesticide si orice alta substanta ce este prezenta in apa de ploaie, aer sau in sol. Zeolitul trebuie purificat si imbogatit cu minerale mai inainte de a fi folosit ca supliment in tratarea de afectiuni. Va vom impartasi mai multe despre procesul de purificare mai tarziu. Retineti ca atunci cand zeolitul este extras din pamant, acesta este contaminat din cauza sarcinii sale negative; astfel, orice substanta nociva existenta in pamant sau in apa, a fost captata in structura de cusca a zeolitului.
Prin urmare, ce face zeolitul mai exact? Ei bine, Zeolitul absoarbe toate toxinele despre care v-am vorbit anterior.  Zeolitul atrage moleculele cu sarcina electrica opusa (ca un magnet ) si apoi conduce toxinele adanc in forma sa de fagure, blocandu-le ca intr-o cusca. In concluzie, dumneavoastra ingerati particulele de zeolit, ele ajung in fluxul sanguin, dupa care sunt excretate in mare parte, dar intre timp acestea au absorbit toate otravurile din organismul dumneavoastra.


ZEOLIT MARTURII
"Am facut cateva teste pe cei trei copii ai mei inainte si dupa administrarea zeolitului lichid imbogatit cu DHQ. Rezultatele au aratat o schimbare majora a nivelurilor de metalele grele, de toxicitate, acidoza, precum si la  multi alti indicatori. Stiam de aproape un an ca, unul dintre copiii mei prezenta o infectie cu metale grele. Testele initiale au fost efectuate printr-o analiza a unui fir de par. Aceasta a aratat ca, de exemplu, nivelurile de aluminiu si plumb erau periculos de mari. Traim intr-o gospodarie din mediul rural; copiii au fost nascuti acasa, nu au fost niciodata vaccinati, au avut o alimentatie corespunzatoare si au consumat numai alimente organice din gospodaria noastra, etc., asfel ca nu ar fi trebui sa prezinte o toxicitate ridicata, dar cu toate acestea, am constatat ulterior, la toti cei trei copii niveluri de toxine peste limita normala. Varstele  copiilor sunt  de 7, 9, si 12 ani.
Fiecare proba  efectuata a testatat continutul de  aluminiu, mercur, plumb, cadmiu si arsenic.
Au fost folosite probe de urina si saliva.Toxicitatea a fost determinata prin formula de masurare a metalelor aflate in circulatie (saliva) si apoi eliminate (urina)” Dupa administrarea de zeolit lichid imbogatit cu DHQ, metalele grele au fost eliminate in proportie de 90% din organismul copiilor .”


III.    Cunoasteti care sunt consecintele unei intoxicatii cu metale grele?

Printre acestea se numara: tulburari psihice, depresie, halucinatii si delir, pierderea echilibrului in cazul intoxicatiei cu mercur, iritabilitate, comportament agresiv, suicidar, dificultati de somn, oboseala cronica, slabiciune, stare de rau inexplicabila, scaderea rapida in greutate, pierderea poftei de mancare, pierderea auzului, sensibilitate la lumina  si senzatii tactile diminuate in cazul intoxicatiei cu arsenic etc.
In fiecare zi apare o alta stire despre toxinele existente in mediul inconjurator si despre expunerea noastra la acestea. Jucariile pentru copii sunt toxice din cauza prezentei plumbului, biberoanele sunt nocive ca urmare a toxinelor ce se scurg in lapte din materia prima folosita; oamenii care traiesc o viata sanatoasa si au fost testati, au descoperit ca detin un numar incredibil de toxine in fluxul lor sanguin. Un studiu recent a aratat ca foarte multi oameni prezinta  inca niveluri de DDT in sange, o substanta care a fost interzisa cu multi ani in urma.
Un alt studiu efectuat pe copiii nou-nascuti a demonstrat existenta a aproximativ 300 de substante chimice in sangele din cordonul ombilical! Cordonul ombilical reprezinta viata unui copil, prin intermediul acestuia se aduce hrana de la mama si totodata se elimina deseurile. Lichidul amniotic scalda embrionul in cresterea sa, iar cordonul ombilical aduce oxigen embrionului si totodata nutrienti precum si o gama uimitoare de substante toxice industriale, potrivit unui recent studiu intitulat, " Poluarea la nou-nascuti."
Din cele aproximativ 300 de substante detectate in sangele din cordonul ombilical, 180 cauzeaza cancer, iar 217 sunt toxice atat pentru creier cat si pentru sistemul nervos si cauzeaza  defecte la nasterea fatului.
Concluzionand, putem afirma ca toti oamenii de la mic la mare au nevoie de suplimente pe baza de zeolit pentru eliminarea metalelor grele si a toxinelor prezente in organism. Cel putin o cura de
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ pe an este necesara pentru a preveni aparitia unor boli grave determinate de prezenta toxinelor si metalelor grele in sange.
Societatea se gaseste  intr-o perioada de curenti convergenti: apar noi date stiintifice cu privire la impactul produselor chimice sintetice asupra sanatatii umane si a dezvoltarii; ratele de boli cronice si dizabilitati par a fi in crestere; reglementarea si gestionarea substantelor chimice periculoase nu a reusit sa protejeze in mod adecvat sanatatea publica; creste neincrederea publicului in ceea ce priveste alimentele gasite pe rafturile magazinelor. Cele mai multe produse existente in comert, sunt adevarate otravuri pentru organismul nostru. Substantele ingerate pot cauza tulburari de fertilitate, avorturi spontane, probleme de prostata si testiculare, defecte la nastere, anumite tipuri de cancer, slabirea sistemului imunitar. Curele pe baza de Zeolit lichid imbogatit cu DHQ ne ajuta sa eliminam o mare parte din aceste substante pe care independent de vointa noastra le acumulam zi de zi in organism.

ZEOLIT MARTURII
"Timp de 13 ani, m-am luptat cu oboseala cronica, efectele acesteia fiind atat de severe incat chiar si dupa somn, ma simteam tot epuizat. Iar daca trebuia sa merg la o  plimbare de 30 – 60 minute intr-o zi, mi-as fi organizat intreaga zi in jurul acestui eveniment. Pentru mine, o repercusiune secundara a acestei boli a fost reprezentata de durerea resimtita in intregul tesut fibros din corpul meu. Ma trezeam dimineata cu sentimentul ca am fost lovit de un camion. De cand am inceput administrarea de zeolit, mi-am recapatat pofta de viata si energia. De exemplu, o zi din saptamana trecuta, mi-am petrecut dimineata ducand-o pe mama mea la  tot felul de intalniri. Dupa-amiaza am condus sute de kilometri pana in alta provincie si m-am intors acasa in aceeasi zi. Aceasta plimbare a necesitat 6 ore de conducere continua si am reusit sa fiu activ si in timpul de dupa. Claritatea mentala de care dau dovada acum este uimitoare. Ceata s-a ridicat in sfarsit de pe mintea mea si pot sa lucrez de dimneata pana seara, avand randament maxim. "Bev E., RN Canada
"Am avut fibromialgie si simptomele au durat aproape 20 de ani. Medicul meu curant este de parere ca am avut fibromialgie de cand eram un copil foarte mic. Aceasta este prima data in viata mea cand pot sa spun sincer, ca nu am avut niciodata mai mult de 2 zile complete fara durere. Acum am deja doua saptamani de cand nu am resimtit durerea, fara a avea nevoie de nimic altceva decat de zeolit . "Linda B., Indiana.


IV.    Efectele zeolitui lichid
Zeolitul lichid nu se vrea a fi un remediu care vindeca orice fel de afectiune si nici nu este destinat sa trateze cu precizie o boala. El este pur si simplu un minereu natural care indeparteaza toxinele si metalele grele din celulele corpului vostru, permitand astfel sistemului imunitar sa preia controlul si sa faca ceea ce stie el cel mai bine.
Cautand informatii despre zeolit si efectele acestuia in cazul bolnavilor de cancer pe internet, veti gasi un numar mare de site-uri care dezbat aceasta problema si recomanda produse pe baza de zeolit. Sunt doua puncte foarte importante de care trebuie sa tineti cont. Primul punct este acela  ca zeolitul trebuie sa fie purificat in mod corespunzator pentru a putea fi utilizat ca supliment alimentar. Zeolitul fiind extras din mina, asa cum am explicat anterior, este contaminat cu metalele grele si toxine din mediul inconjurator. Foarte multi oameni, care au descoperit si au auzit despre efectele benefice ale zeolitului au incercat sa produca suplimente pe baza de zeolit fara a avea insa cunostintele sau expertiza necesare pentru a procesa in mod corect formula lor, astfel incat acestia vin cu tot felul de moduri de procesare a zeolitului, care nu respecta in niciun caz formula originala brevetata de producatorul din SUA care garanteaza calitatea produsului si a ingredientelor folosite.


ZEOLIT MARTURII
"Tatal meu are leucemie LLC, emfizem si a fost recent diagnosticat cu cancer in gat. Dupa 5 saptamani in care a luat zeolit. oncologul lui a fost destul de multumit si a spus ca ar fi capabil sa ocoleasca chimioterapia timp de cel putin 2 luni, datorita imbunatatirii sanguine. Cand tata i-a spus ca ia zeolit, Dr. Johnson a spus ca este familiarizat cu produsul si i-a recomandat sa continue cu el. Saptamana urmatoare, cand tatal meu s-a dus la doctorul sau iar acesta s-a uitat in gat lui, a constatat ca zeolitul si-a facut cu adevarat treaba. El a spus ca pare mult mai bine decat cu opt saptamani in urma. Tata afirma ca nu il mai jeneaza gatul si ca se simte mult mai bine. Noi credem ca zeolitul face o diferenta imensa in starea de sanatate a tatalui nostru si suntem atat de recunoscatori ...... "Susie, Kansas
"Am fost diagnosticata cu cancer uterin in iunie 2006. Chirurgul a considerat ca o histerectomie a uterului este necesara. Desi 3 - 6 runde de chimioterapie au fost recomandate, am ales sa nu utilizez tratamentele conventionale. In incercarea mea de a gasi o alternativa naturala pentru tratament, prietenii mei buni mi-au prezentat produsul zeolit. l-am luat timp de 6 luni, iar rezultatele au fost uimitoare. Inainte de operatia mea, markarul de sange [CA 125] a aratat un nivel de cancer in corpul meu de 135.2. La 2 saptamani dupa operatie a fost 115. Acum este 10. Acest lucru s-a intamplat fara chimioterapie sau radiatii ", Kathleen. H.
"Mi s-a spus ca am a cancer de prostata, in luna iunie 1997. Medicul mi-a spus ca prostata mea trebuie eliminata si ca trebuie sa fac si radioterapie. In acel moment, am decis sa nu fac acest tratament. Mi-am schimbat medicul si am inceput sa mananc alimente sanatoase si sa iau o multime de vitamine. Acum doua saptamani m-am dus la o reuniune unde s-a vorbit despre zeolit si m-am entuziasmat. Am cumparat o sticla miercuri noapte si am luat-o in urmatoarele patru zile. Luni am avut un test de sange rapid. Marti medicul m-a chemat cu rezultatele. PSA-ul meu a coborat de la 11,4 pana la 4.6. Colesterolul meu a colaborat de la 216 la 181 si zaharul meu s-a dus in jos de la 190 la 116. Suntem foarte fericiti cu zeolitul " John H.
Zeolitul lichid nu este destinat pentru vindecarea cancerului. Administrarea acestuia conduce la eliminarea metalelor grele si a toxinelor din organism, permitand astfel sistemului imunitar sa preia controlul. Zeolitul lichid este cu adevarat un detoxifiant excelent.
Zeolitul lichid si autismul
Introdus în august 2005, produsul original lichid zeolit, a generat un numar important de rapoarte anecdotice pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Canada, Anglia, Australia, Noua Zeelanda, Filipine si Japonia..
Rapoartele au stimulat Institutul de cercetare de Sanatate si Bunastare, Portland, Oregon, sa sponsorizeze independent un studiu, de evaluare a efectelor includerii zilnice a picaturilor din zeolit lichid in alimentatia copiilor cu varste intre trei si unsprezece ani, care sufereau de autism.


ZEOLIT MARTURII
"Fiul meu Cameron a fost diagnosticat ca autist la varsta de doi de ani cand s-a oprit din vorbit. Cameron este acum in varsta de 6 ani si este un baiat afectuos, inteligent, jucaus. Cu toate acestea, el a continuat sa aiba probleme de comunicare, si de  interactiune cu ceilalti. Cameron a avut dificultati atunci cand trebuia sa stea in asezat pe perioade lungi de timp. El a avut, de asemenea, probleme cu stomacul cauzate de faptul ca nu manca sau devenea constipat de multe ori. Se intampla frecvent la unii copii cu autism sa sufere de o afectiune numita intestin permeabil, si desi niciodata nu a fost diagnosticat cu acest lucru, Cameron afisa unele simptome ca avand diverse probleme cu stomacul. Scoala lui s-a ocupat foarte mult de el si a realizat unele progrese. Am aflat de zeolit printr-un prieten si care era totodata asociat in afaceri. El ne-a spus ca a folosit un supliment natural care indeparteaza eficient si totodata sigur toxinele din organism, si  a vrut ca noi sa-l incercam  pentru ca avusese rezultate asa de bune. Eu m-am gandit imediat la Cameron pentru ca stiam ca autismul ar putea fi cauzat de metale sau toxine din organism, si cum credeam ca acest lucru este adevarat in cazul lui Cameron, am decis sa il utilizam nu numai pentru noi dar si pentru el.
Din moment ce a inceput sa ia 6 picaturi de zeolit de 3 ori pe zi, Cameron poate sta timp de 45 de minute sa isi faca temele si ca interactioneaza mai mult cu cei din jurul sau. A inceput sa repete cuvintele, reconstruindu-si vocabularul. Cu greu pot tine pasul cu lucrurile pe care le spune sau imita deoarece observa tot ce il inconjoara sau ce fac altii. De indata ce a inceput sa ia zeolit, obiceiurile alimentare s-au imbunatatit in mod automat.
Suntem atat de recunoscatori, ca am aflat de zeolit. Cameron nu a avut nicio reactie adversa, si este inodor si insipid, astfel l-am pus in orice aliment sau bautura fara ca el sa stie. Acest lucru a fost foarte bun deoarece Cameron este foarte sensibil la anumite gusturi ale alimentelor si nu va manca sau bea ceva care are un gust rau.  Ne bucuram de acest produs si vom continua sa il folosim pentru sanatatea generala a lui Cameron si a familiei noastre ", Chester. & Christine.
Un copil din 150 dezvolta autism sau o tulburare legata de autism pe la varsta de 8 ani, potrivit unui studiu lansat in februarie de Centrul pentru Boli de control si prevenire. Copiii cu autism clasic au dificultati in comunicare, formarea de relatii si de adaptare la schimbarile climatice; cei cu alte tipuri de tulburari din spectrul tulburarilor autistice  au dificultati comunicative, in general, mai putin severe, iar în unele cazuri usoare. Extrapoland din numarul de cazuri gasite, studiul a sugerat ca in jur de 560.000 de americani  cu varsta sub 21 de ani au luptat cu astfel de afectiune. Un nou studiu publicat la 15 mai 2007 in Jurnalul de Toxicologie si de sanatate a mediului, de catre Geier, in mod clar sugereaza ca exista o legatura de cauzalitate directa intre expunerea la mercur din Thimerosal- vaccinuri conservate si tulburarile din spectrul autismului (ASD). Thimerosal (49.55% mercur) este un compus foarte toxic folosit ca un conservant in unele OTC si a unor medicamente, inclusiv cele mai multe vaccinuri antigripale administrate femeilor insarcinate, sugarilor, copiilor, adultilor si varstnicilor.
In luna iunie 2007 aceeasi revista a publicat un studiu de JB Adams intitulat "Mercur, plumb, zinc si in dintii de lapte ai copiilor cu autism ". Potrivit autorilor, copiii cu autism au de 3 ori mai mult mercur in dintii de lapte . Ei continua cu o recomandare: "Prevenirea expunerii la mercur ar putea impiedica multe de cazuri de autism. Eliminarea metalelor grele poate ajuta la reducerea simptomelor de autism, in special la copiii mici. "

V. Protectia impotriva radiatiilor cu zeolit

Protectia impotriva radiatiilor devine un subiect de mare amploare in toate statele lumii. Poate un cristal poros foarte putin cunoscut sa va ajute intr-o criza nucleara?
Toate proprietatile care fac ca zeolitul sa inchida toate metale grele si toxinele din organism, se aplica, de asemenea, la metale radioactive. Cesiu, radiu, bariu, toate acestea au o sarcina pozitiva care le fac susceptibile de a fi absorbite de zeolit.
Zeolitul a fost utilizat in mod eficient in situatii de radioactivitate? Absolut, zeolitul a fost imprastiat pe scurgeri radioactive, pentru a ajuta la curatire, si tot zeolitul a fost dat poporului pe cale orala pentru a ii ajuta sa scape de intoxicatii. De fapt, dupa dezastrul nuclear cel mai renumit din toate timpurile, petrecut la Cernobal, zeolitul a fost administrat copiilor si adultilor care au fost expusi la particule radioactive.
Dupa cum am mentionat deja, cred ca toata lumea ar trebui sa consume zeolitul lichid pentru a elimina toxinele pe care le purtam in trupurile noastre. Ori de cate ori cineva sufera de ceva care ar putea fi agravat de / sau cauzat de toxine, substante chimice sau sensibilitati chimice, este evident motivul pentru care zeolitul lichid ar putea fi considerat ca un supliment exceptional in terapie. Ganditi-va la cresterile incidentelor de lupus, scleroza musculara, fibromialgia, sindromul oboselii cronice, alergii, sensibilitate la produse chimice,oboseala cronica, pierderi de sarcina, ADHD, ADD, autism, cancere de toate tipurile, boli de piele, si lista poate continua cu si mai multe boli ... daca credeti ca ar putea exista o legatura cu oricare dintre aceste boli si cresterea expunerii la toxine si la substante chimice in mediul nostru, atunci are sens sa iei in considerare eliminarea lor, nu credeti?


ZEOLIT MARTURII
"Sunt o femeie de 49 ani, care a fost practic sanatoasa toata viata ei. In 1999, dupa ce am trecut printr-o histerectomie, am fost diagnosticata cu lupus eritematos sistemic (LES), mai bine cunoscut ca lupus. Prima mea criza a fost foarte rea: nu am putut merge, nu mai puteam respira, eram epuizata tot timpul, si aveam dureri foarte mari in fiecare inchieietura din corp. Am luat toate medicamentele de baza, inclusiv puternice medicamente anti-inflamatorii. Simptomele lupusului se ameliorau un pic, dar durerea si junghiurile si oboseala nu au disparut. De asemenea, din cauza lupusului am dezvoltat si o boala pulmonara interstitiala. Tatal meu vitreg si mama m-au intrebat daca as fi dispusa sa incerc acest nou produs, tot ce ar implica era sa iau picaturile de zeolit, de trei ori pe zi. Am fost de acord sa le incerc, dar pentru primele doua sau trei saptamani m-am trezit uitand sa iau al doilea set de picaturi asa ca nu am vazut vreo schimbare. Am auzit de asemenea ca produsul acesta a ajutat-o intr-adevar si pe mama mea. Am putut vedea cu siguranta o diferenta la ea. Am inceput sa iau produsul pe care il folosea ea exact cand ieseam dintr-o criza de bronsita care ma pusese la pamant. Eram ata de slabita si inca nu ma simteam bine in tot acest timp. In termen de 3-4 zile, am fost observat cata energie aveam si ca durerile pe care le aveam tot timpul s-au diminuat si aproape ca nu ma mai deranjau si puteam sa respir! Testele pulmonare s-au imbunatatit si reumatologul mi-a spune ca imi este foarte bine dupa o astfel de perioada lunga cu probleme dureroase, inclusiv depresie. Uneori am asa de multa energie, ca nu stiu ce sa fac cu ea. Nu m-am simtit atat de bine intr-o lunga perioada de timp si stiu ca se datoreaza zeolitului lichid. “Kimberly L. Mississipi
"Fiul meu s-a nascut cu o sensibilitate extrema, si mai multe alergii alimentare. L-am pus pe zeolit lichid treptat, iar acest lucru a mers bine. In termen de sase luni, simptomele de sensibilitate chimica au disparut. Am simtit o asa eliberare ca nu pot sa o exprim in cuvinte. Suntem capabili sa folosim produse pe el pe care nu le puteam sa le utilizam inainte. Este o adevarata eliberare sa stim ca el poate merge acum la casa unor copii si sa se joace pentru ca nu mai trebuie sa-mi fac griji referitor la ce produse pentru curatenie a folosit mama lui. Sensibilitatea chimica a disparut complet. Ce usurare! " Marlie
“Am suferit de leziuni ale pielii, care nu s-au vindecat pe ambele picioarele pentru multi multi ani. Cel mai rau dintre toate, era ca putea fi foarte incomod, pentru ca eram tot timpul deranjata de mancarimea de pe picioarele mele. Mai rau e faptul ca nu pot sa port ceasurile mele preferate (imi place sa colectionez si sa port ceasuri diferite), pentru ca imi lasa eruptii cutanate si mancarime pe incheietura mâinii mele. Am primit prescriptii diferite de la doctori diferiti pe care i-am abordat cu privire la aceste probleme ale pielii. Am luat zeolitul din momentul in care mi-a fost disponibil, si am vazut o schimbare dramatica cu problemele de piele mea doar dupa o saptamana de la utilizarea acestuia. Am observat ca leziunile de pe ambele picioare au inceput sa se usuce, si mancarimea a disparut, iar eu pot purta acum ceasurile mele fara sa imi provoace  eruptii cutanate. Eu nu cred ca m-as mai opri vreodata sa iau doza zilnica de zeolit. Chiar si cicatricile de pe picioarele mele au inceput sa dispara astfel incat pot purta pantaloni scurti acum. Va multumesc pentru ca mi-ati facut cunostinta cu zeolitul. Problemele mele de piele sunt acum un lucru de domeniul trecutului. "Romy S.


VI. Cat de mult Zeolit trebuie sa administrati?
Este necesar de mentionat din nou, ca aceast brosura este lasata la accesul publicului larg, doar pentru scopuri informative, si nu ar trebui sa fie interpretata ca sfaturi medicale. Sunteti responsabili pentru deciziile luate in ceea ce priveste sanatatea dumneavoastra, si daca nu sunteti sigur, trebuie sa va consultati intotdeauna cu un profesionist de ingrijire a sanatatii, care este familiarizat cu cazul dvs. Cantitatile expuse mai jos au fost folosite in conditii de siguranta si eficienta de catre anumite persoane. Aceasta recomandare este pentru Zeolit lichid original numai. Daca insistati in a folosi o alta marca, faceti acest lucru pe riscul dumneavoastra, si va rugam sa urmati in acest caz instructiunile lor.
1)    Persoana sanatoasa, vrea doar sa se detoxifieze: administrati 10 picaturi de 3 ori pe zi timp de 4 saptamani, apoi 3 picaturi de 3 ori pe zi pentru tot restul vietii, cu pause de 6 luni.
2)    Copiii (de exemplu autisti)  - Exista un protocol utilizat in studiul cu zeolitul in legatura cu autismul, care este dupa cum urmeaza:
Utilizare lichid Zeolite pentru cei cu tulburari de autism
Lista de mai jos este folosita in procesul de incercare al zeolitului in cazul autismului. Asigurati-va ca ati revizuit comentariile de la finalul sectiunii si sa adaptati in functie de situatia individuala si in conformitate cu instructiunile medicului dumneavoastra.


Urmati acest program de adminnistrare a zeolitului:
1. Ziua 1 - 4: doua (2) 3X picaturi pe zi (zilnic: 6 picaturi)
2. Ziua 5 - 7: trei (3) picaturi de 3 ori pe zi (zilnic: 9 picaturi)
3. Ziua 8 - 10: patru (4) picaturi de 3 ori pe zi (zilnic: 12 picaturi) – doxa maxima de utilizare, la varste mai mici de 5 ani
4. Ziua 11 - 13: cinci (5) picaturi  de 3 ori pe zi (zilnic: 15 picaturi) – folosirea dozei  maxime, la copii cu varsta intre 5-7 ani.
5. Ziua 14 - 16: sapte (7) picaturi de 3 ori pe zi (zilnic: 21 picaturi) – maxim de utilizare, varsta cuprinsa intre 8 – 10 ani
6. Ziua 17 - 19: opt (8) picaturi, de 3 ori pe zi (zilnic: 24 picaturi) – maxim de utilizare, varsta cuprinsa intre 11 - 13
7. Ziua 20 - 90: zece (10) picaturi, de 3 pe zi (zilnic: 30 de picaturi) – maxim de utilizare, la copii cu varsta cuprinsa intre 14 ani si mai mari


Nota 1: Utilizarea dozei maxime depinde de varsta. Atunci cand copilul ajunge la doza maxima, va ramane la aceasta, se face exceptie in cazul in care o schimbare a fost recomandata de catre investigatorul cazului.


Nota 2: In orice moment, in cazul in care subiectul se confrunta cu efecte de detoxifiere, cum ar fi hiperactivitate, incapacitatea de a dormi, letargie, eruptii cutanate, etc. care dureaza mai mult de 3 zile,  parintele are optiunea de a sari peste una din cele trei doze, si apoi sa inceapa din nou utilizarea de la urmatoarea valoare mica. Mentinerea valorii de utilizare mai mica de sase zile,  înainte de a reveni la programul standard. Cu acordul investigatorului, programul pentru orice subiect poate fi modificata in cazul in care acest lucru este in interesul subiectului.
“Singurul efect secundar de care am luat cunostinta atunci cand se ia zeolitul lichid este deshidratarea, care este remediata cu usurinta cu o hidratare corespunzatoare cu o multime de apa pura, si alte fluide. Zeolitul lichid nu interactioneaza cu nici un medicament, cu exceptia celor derivate din metale. Daca luati litiu (adesea prescris pentru boli maniaco-depresive), atunci puteti lua zeolitul pentru eliminarea potentiala a litiului ca metal. Daca luati carboplatin (un agent de chimioterapie) sau orice alt medicament pe baza de platina, atunci poate veti dori sa nu luati zeolitul cu o zi inainte, si cu o zi dupa tratamentul dumneavoastra cu chimioterapie. Zeolitul nu mai circula in organism pentru o perioada maxima de aproximativ de 7 ore, tineti minte asta atunci cand decideti daca sa luati sau nu suplimentul. In altele decat cele 2 situatii specifice, zeolitul lichid apare in conditii de siguranta, si nu are efecte adverse raportate de care sa stim.


VII.    Zeolitul pentru animalele de companie.

Da, chiar si animalele iubite pot avea boli legate de toxine, si zeolitul a fost folosit in conditii de maxima siguranta si cu rezultate minunate pentru animalele care sunt bucuria vietilor noastre.


ZEOLIT MARTURII
"Am un Sam Golden Retriever care are peste 15 ani. La data de 16 august 2005 a fost diagnosticat cu cancer in zona cavitatii sinusurilor.Veterinarul a explicat ca Sam a fost, intr-o etapa avansata a cancerului, iar noi ar fi trebui sa planificam sa il omoram. Ne-au dat 4 zile de antibiotice pentru infectiile asociate. Sam nu mai putea respira in mod normal si fara dificultate si sangele provenind din nas era continuu. Primisem recent provizia mea de zeolit si am decis sa incerc produsul cu Sam. M-am gandit ca nu era nimic de pierdut. I-am dat 6 picaturi pe limba  de 3 ori pe zi. Am inceput miercuri 17 august. La 19 august, sangele provenind din nas se oprise si respiratia a fost mai usoara. La 20 august, Sam nu mai statea toata ziua culcat in patul lui, ci se juca cu jucariile sale in curtea din spate. Sam a continuat sa supravietuiasca si a continuat sa alerge si sa se joace. Imi dau seama ca are 15 de ani si nu va trai mai mult. Cu toate acestea, cred ca zeolitul este incredibil pentru ca i-a prelungit viata lui Sam. "
"Catelul nostru s-a trezit intr-o zi suferind, schiopata, abia putea sa mearga.Veterinarul ne-a dat o reteta cu pastile pe care am avrut sa-l fortez sa le inghita. M-am gandit, "Ei bine, sa ii dau sa incerce zeolit. Nu ii poate face rau il poate doar ajuta." Ei bine, data viitoare cand a inceput sa schiopateze, am optat sa nu ii imping pastilele pe git si i-am pus o picatura de zeolit in hrana lui. A doua zi, el se juca, urmarind copii. Nu a mai fost niciodata nevoie sa fac o calatorie la veterinar. Am continuat sa utiliz zeolitul si am observat doar un caine mult mai fericit, mai plin de viata. Este grozav. Daca aveti un animal de companie bolnav, ajuta-l cu zeolit."Marlie.
" Pisica mea Truman, a fost diagnosticata acum doi ani cu insuficienta renala cronica. Aceasta este o boala progresiva si fatala la feline, desigur m-am temut de ce e mai rau, si desigur am facut tot ce am putut pentru Truman. Nivelurile creatininei si ureei erau din ce in ce mai rele. Am inceput sa ii dau l-2 picaturi de zeolit de trei ori pe zi, in produsele alimentare lichide. In termen de sase luni analizele erau complet normale, un lucru pe care veterinarul il nu mai vazuse niciodata inainte. El este acum cu doi ani mai in varsta si a ramas normal. Nu trebuie sa ii dau lichide. Am avut de-a face cu o boala progresiva, fatala, dar astazi el este perfect normal si boala nu progreseaza. Multe multumiri pentru zeolit de la mine, Truman si intreaga familie "Terry T., Pennsylvania.

VIII.    Care brand zeolit este cel mai bun?
Stim ca exista o multime de optiuni astazi. Vor fi din ce in mai multe pe piata. Asta pentru ca zeolitul lichidul imbogatit cu DHQ s-a dovedit a fi foarte sigur, si exista multe marturii care circula despre eficacitatea sa.
Trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand cumparati suplimente pe baza de zeolit. Unele produse ar putea fi ineficiente, iar altele ar putea fi periculose. Cereti intotdeauna autorizatiile si notificarile eliberate de organele abilitate ale statului pentru comercializarea unor astfel de produse.
Amintiti-va ca mai devreme in aceasta brosura, v-am povestit cum sunt zeolitii extrasi din mina, si pentru ca sunt extrasi din pamant, cum sunt acestia plini de toxine. Este foarte important ca aceste toxine sa fie eliminate din zeolit inainte de a-l prelucra pentru realizarea unui supliment alimentar.
Zeolitul trece printr-un proces de purificare care implica o caldura foarte mare si o baie de acid usoara pentru a scapa de toxinele din zeolit. Zeolitul este apoi testat pentru a ne asigura ca este pur si curat. Odata ce toxinele si otravurile sunt eliminate,  Zeolitul capata denimirea de Zeolit Activat, deoarece acum este gol si gata sa absoarba toate toxinele si metalele din corpul dumneavoastra!
Unele companii adauga  acid humic sau acid fulvic in compozitia zeolitului lor. Ei o fac pentru ca nu si-au dat seama cum sa "suspende", zeolitul in solutie, pentru a obtine zeolit lichid. Humicul si / sau acidul fulvic ajuta sa pluteasca particulele. Acesti acizi provin din putrezirea ecologica a materialelor, si sunt maturati pentru bacteriile in crestere. Deci, pe langa faptul ca aceste versiuni de produs nu curata zeolitul de otravuri (fapt care determina particulele sa se afunde), mai adauga ceva care are potentialul de a provoca o infectie. Cu cativa ani in urma, unele versiuni de zeolit care contineau acid humic au trebuit sa fie eliminate de pe piata din cauza unui nivel ridicat de bacterii care cauzau leziuni hepatice. Nu spunem ca acidul humic sau acidul fulvic este rau pentru sanatate, daca acesta este tinut intr-un flacon sigilat (nu un flacon picurator, pentru ca prin jurul cauciucului se pot infiltra microbii ), si daca vi se spune cum sa-l pastrati intr-un mediu necontaminat, si sa il utilizati in cadrul unei singure luni de zile.
Daca exista o data de expirare de 2 ani pe zeolitul humic sau pe zeolitul fulvic amestec, atunci acesta este fie pasteurizat, (caldura ucigand orice beneficiu nutritional prezent acolo), sau prezinta risc de contaminare.
Zeolitul lichid original are adaugat in compozitia sa apa pura, si cativa ioni benefici cum ar fi magneziu si potasiu pentru schimbul cu metale din organismul dvs.


IX. Zeolitul lichid contra Zeolit pudra
Exista o multime de informatii de la distribuitori de zeolit pulbere, care creeaza confuzii in randul consumatorilor. Unii dintre voi poate ati vazut un raport, care este un "raspuns" pentru companiile producatoare de zeolit.
Pentru a sugera ca este lichefiat intr-un bazin de ingrediente, arata o lipsa completa de cunostinte despre o particula zeolit sau de "zeolit lichid". Zeolitul NU poate fi lichefiat. Zeolitul lichid este sub forma de pulbere zeolit fin micronizata si curatata de toxine, activata pusa in suspensie lichida impreuna cu DHQ si gata sa atraga toate toxinele din organismul dumneavoastra. Toate studiile care s-au efectuat pe zeolit s-au facut pe zeolitul pulbere. Acest lucru este absolut adevarat!
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ este mai scump decat alte lichide si pulberi datorita procesului de curatare si de activare a zeolitului care se ridica la un cost destul de mare. Echipamentele pentru micronionizarea zeolitului au si ele costuri semnificative.
Zeolitul lichid imbogatit cu DHQ activeaza gena p21 si ucide celulele canceroase - stim acest lucru in mod sigur.
Zeolitul lichid este un produs unic. Oamenii de toate varstele ar trebui sa il consume, indiferent de simtomele manisfestate, de supra-sarcina toxica sau nu. De fapt, in urmatorii ani, toata lumea va avea un produs de detoxifiere, in casa lor. Persoanele care administreaza zeolit au in comun marturii incurajatoare din experienta personala.


Acest articol a fost citit de 63140 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit - uz intern

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: WilliamZepon
buy backlinks 5000 https://www.google.com.ec/url?q=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks 3rd party http://chocolate.sg/view-book?page=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer fiverr buy backlinks https://www.dierenasiels.com/gone2.cfm?id=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ where to buy backlinks http://www.painout.band/bg/?returnUrl=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer comprar backlinks espana https://shele.ru/bitrix/redirect.php?goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks store http://xn--80aaarodjccbolmbuqny0gsf6b.xn--80asehdb/bitrix/rk.php?id=17&site_id=s1&event1=banner&event2=click&goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks.co https://maps.google.com.pa/url?q=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks js http://bholads.bhol-cdnwiz.com/adserver/www/delivery/ck.php?ct=1&oaparams=2__bannerid=47__zoneid=7__cb=490fca1e72__oadest=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks 50 http://autoboss.ua/bitrix/rk.php?id=17&site_id=s1&event1=banner&event2=click&goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks forum http://krasop.com/change_language.asp?language_id=en&MemberSite_session=site_47060_&link=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks 911 http://chinchillagreatwestern.com.au/?wptouch_switch=desktop&redirect=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks zip https://www.afdteks.ru/local/ajax/cart.php?id=135&back-url=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer website buy quality backlinks http://www.riverofguns.com/cb/i2.pl?rd=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks kit http://svends.com/redirect.m?url=kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer is questrade a market maker https://rockvideo.ru/redirect?url=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer
Nume: WilliamZepon
buy backlinks 6000 https://www.hithit.com/en/language/select?lang=en&url=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy sell backlinks http://luckytoyou.com/change_language.asp?language_id=en&MemberSite_session=site_2749_&link=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks zapier https://russvet.ru/bitrix/rk.php?goto=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks shopify https://timeparts.com.ua/bitrix/rk.php?id=17&site_id=s1&event1=banner&event2=click&goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks zip https://shop.generation-global.com/changecurrency/6?returnurl=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer is questrade a market maker http://opentutorials.org/home/viewmode_mobile?returnURL=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy domain with backlinks https://rbutahhomes.com/search/?url=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy sell backlinks http://dineries.com/redirect?url=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ where can i buy backlinks https://customer.bauen.de/garagenrampe/Index/jump?cu=%2Fcustomerspecials%2Fgaragenrampe%2Fjump-Homepage.aspx&ru=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer what are seo backlinks examples http://www.freelatinapics.com/mrwo.php?&u=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks 5000 http://elprommash.ru/bitrix/redirect.php?event1=click_to_call&event2=&event3=&goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ fiverr buy backlinks https://web.ruliweb.com/link.php?ol=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks vs external links https://www.emlaktakibi.com/Home/Go/1093?tabloNo=6&link=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy quality backlinks india http://www.cheapmicrowaveovens.co.uk/go.php?url=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks zapier http://adsmedia.com.ar/ads/www/delivery/ck.php?ct=1&oaparams=2__bannerid=53__zoneid=1__cb=1df3180348__oadest=https%3A%2F%2Fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer
Nume: WilliamZepon
buy backlinks 8000 http://www.flygs.org/LinkClick.aspx?link=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ purchase quality backlinks http://a1park.com/bitrix/rk.php?goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ what are the best backlinks http://images.google.cg/url?sa=t&url=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer can you buy a trading bot http://www.hotincestart.com/cgi-bin/out.cgi?click=007.jpg.10505&url=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks 404 https://owenmumford.ru/bitrix/rk.php?goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy indian backlinks https://maps.google.je/url?sa=t&url=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buying backlinks good or bad http://nehaevadm.ru/bitrix/redirect.php?event1=&event2=&event3=&goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy backlinks 4000 https://dyblogs.cn/dy/wp-content/themes/begin/inc/go.php?url=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ how to buy invesco qqq http://vitainsurance.ru/bitrix/redirect.php?event1=click_to_call&event2=&event3=&goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ comprar backlinks espana http://library.yru.ac.th/redirect/508?url=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ fiverr buy backlinks http://vietnamglobaltours.com/?lang=en&redirect=https%3a%2f%2fkwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer best site to buy backlinks https://www.buscocolegio.com/Colegio/redireccionar-web.action?url=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks uk http://onedayoneplace.ru/bitrix/redirect.php?goto=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/ buy gsa backlinks http://google.co.hu/url?sa=t&url=https://kwork.com/offpageseo/22265814/powerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer buy backlinks list 2018 https://www.exvagos2.com/out.php?link=https://kwork.com%2Foffpageseo%2F22265814%2Fpowerful-link-pyramid-gsa-url-redirect-pro-xrumer/
Nume: WilliamZepon
wie man schnell und einfach online geld verdienen kann in paderborn https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-dem-beantworten-von-fragen-online-geld-verdienen-kann-in-konstanz.html wie man 2 lakhs pro monat online verdienen kann in dorsten wie man online umfragen fur geld macht in bielefeld wie kann ich online reich werden in ludwigshafen am rhein https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-dem-handy-zusatzliches-geld-verdienen-kann-in-offenbach-am-main.html wie kann ich schnell online geld verdienen in darmstadt wie kann man zu hause geld verdienen in stralsund wie man geld verdienen kann ohne zu drangeln in friedrichshafen wie man 100 dollar pro tag online verdienen kann ohne investition 2022 in speyer wie man als teenager online geld verdienen kann in minden https://87bil.co/bild.de/wie-man-uberweisungen-von-access-bank-zu-anderen-banken-macht-in-oldenburg.html wie verdienen internetfirmen geld? in marburg https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-mit-smartphone-in-ravensburg.html wie man uberweisungen von access bank zu anderen banken macht in herten wie man ohne computer von zu hause aus geld verdienen kann in bottrop wie man illegal an kostenloses paypal geld kommt in unna https://87bil.co/bild.de/wie-man-viel-geld-von-zu-hause-aus-verdienen-kann-in-erfurt.html wie kann ich geld verdienen, wenn ich zu hause sitze? in aalen wie man schnelles geld online verdienen kann in aschaffenburg wie man mit dem mobiltelefon online geld verdienen kann in hamm wie man mit einem computer geld verdienen kann in plauen wie kann ich meinen lebensunterhalt online verdienen? in bergisch gladbach https://87bil.co/bild.de/wie-man-sofort-und-kostenlos-online-geld-verdienen-kann-in-ingolstadt.html wie man mit jio phone online geld verdienen kann in nordhorn wie man online wenig geld verdienen kann in meerbusch wie man online geld fur studenten verdienen kann in hamburg https://87bil.co/bild.de/wie-kann-man-mit-kostenlosen-websites-geld-verdienen-in-rostock.html wie man schnell viel geld online verdienen kann in paderborn https://87bil.co/bild.de/wie-man-ohne-umfragen-geld-verdienen-kann-in-gera.html
Nume: WilliamZepon
wie man online ein zusatzliches einkommen erzielen kann in paderborn wie man online geld verdienen kann, ohne etwas zu tun in leipzig wie man durch online-geschafte geld verdienen kann in trier wie man 500 dollar im monat online verdienen kann in grevenbroich wie man 20 dollar online umdrehen kann in erfurt https://87bil.co/bild.de/wie-man-leicht-geld-im-internet-verdienen-kann-in-aalen.html wie man mit copy paste ohne investition geld verdienen kann in wetzlar wie man ohne internet geld verdienen kann in potsdam wie man als arzt online geld verdienen kann in sankt augustin wie man geld zu hause verdienen kann in gummersbach wie man sofort online geld verdienen kann in wilhelmshaven wie man mit dem verkauf von dingen online geld verdienen kann in salzgitter wie man schnell 20 dollar online verdienen kann in oldenburg https://87bil.co/bild.de/wie-man-schnell-echtes-geld-verdienen-kann-in-kassel.html wie man ohne einzahlung online geld verdienen kann in hannover wie man sofort $100 online verdienen kann in castrop-rauxel wie man geld von null verdienen kann in marl wie man online eine menge geld verdienen kann in heilbronn wie kann ein 13 jahriger online geld verdienen in bayreuth wie man mit null-investition geld verdienen kann in regensburg wie man durch digitales marketing geld verdienen kann in lingen https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-ohne-etwas-zu-verkaufen-in-karlsruhe.html wie man geld verdienen kann, wenn man von zu hause aus arbeitet in erlangen https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-umfragen-von-zu-hause-aus-geld-verdienen-kann-in-hameln.html wie man online geld in dollar verdienen kann in castrop-rauxel https://87bil.co/bild.de/wie-man-im-internet-zusatzliches-geld-verdienen-kann-in-wolfsburg.html wie man 10000 pesos pro tag verdient in hamm wie man in einer woche online geld verdient in ravensburg wie man ohne stress online geld verdienen kann in konstanz https://87bil.co/bild.de/wie-man-2000-pro-tag-online-verdienen-kann-in-frechen.html
Nume: WilliamZepon
wie man von uberall auf der welt geld verdienen kann in bad salzuflen http://maps.google.ge/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-mehr-geld-auf-nnu-verdienen-kann-in-solingen.html wie man mit einer website geld verdienen kann in hildesheim http://google.co.vi/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-schnell-und-legal-geld-verdienen-kann-in-wetzlar.html wie kann man mit 1000 naira online geld verdienen in dortmund http://google.ga/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-verkaufen-und-geld-verdienen-kann-in-kerpen.html wie man nicht online geld verdienen kann in schwerin http://www.google.co.il/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-rupien-online-verdienen-kann-in-offenbach-am-main.html wie man $1000 pro woche online verdienen kann in kerpen http://images.google.cl/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-ohne-umfragen-online-geld-verdienen-kann-in-plauen.html wie man online geld verdienen kann ohne paypal in augsburg https://maps.google.si/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-ohne-zu-investieren-in-ludwigshafen-am-rhein.html wie kann ich online geld verdienen ohne zu investieren in kleve http://images.google.pl/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-kostenlos-geld-verdienen-kann-ohne-eine-gebuhr-zu-bezahlen-in-velbert.html wie man eine website erstellt, die geld einbringt in goslar https://www.google.sm/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-online-arbeiten-und-geld-verdienen-kann-in-bielefeld.html wie kann ich mit nichtstun geld verdienen? in erfurt http://maps.google.mk/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-einem-computer-geld-verdienen-kann-in-lippstadt.html wie man mit jio telefon geld verdienen kann in garbsen https://images.google.be/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-anfangt-echtes-geld-zu-verdienen-in-worms.html wie man online paypal geld verdienen kann in erftstadt http://images.google.je/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-im-internet-arbeiten-und-geld-verdienen-kann-in-lingen.html wie man mit einer website geld verdienen kann in rostock http://maps.google.com.sg/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-macht-man-online-umfragen-in-dresden.html wie man mit dem eigenen haus geld verdienen kann in dresden https://www.google.sh/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-schnelles-geld-online-verdienen-kann-reddit-in-nordhorn.html wie man 100 dollar pro tag online kostenlos verdienen kann in dresden https://google.co.vi/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-forum-in-neu-ulm.html wie man ohne umfragen online geld verdienen kann in augsburg http://google.com.af/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-passives-geld-online-verdienen-kann-in-ludwigshafen-am-rhein.html
Nume: WilliamZepon
wie man 20k im monat online verdienen kann in solingen http://google.co.mz/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-viel-geld-verdienen-kann-in-plauen.html wie kann ich ohne investitionen geld verdienen in heilbronn https://google.ac/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-verdiene-ich-geld-von-zu-hause-aus-in-chemnitz.html wie man als 13-jahriger online geld verdienen kann in esslingen am neckar https://maps.google.no/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-kostenlos-echtes-geld-verdienen-kann-in-ahlen.html wie verdient man geld von zu hause aus? in hanau http://maps.google.fi/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-in-korea-online-geld-verdienen-kann-in-remscheid.html wie kann man von zu hause aus online geld verdienen, ohne zu betrugen? in dortmund http://google.st/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-verdiene-ich-geld-von-zu-hause-aus-in-herne.html wie man mit dem mobiltelefon online geld verdienen kann in ingolstadt https://images.google.co.ve/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-5k-im-monat-online-verdienen-kann-in-neubrandenburg.html wie man online-jobs zu hause ohne investition zu bekommen in salzgitter https://maps.google.com.lb/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-verdienen-internetfirmen-geld-in-sankt-augustin.html wie kann ich online von zu hause aus geld verdienen in neuss https://maps.google.se/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-zu-hause-leicht-geld-verdienen-kann-in-worms.html wie kann man durch das lesen von nachrichten online geld verdienen? in euskirchen https://images.google.com.do/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-kostenlos-geld-verdienen-kann-in-ulm.html wie man geld verdienen kann, ohne etwas zu bezahlen in potsdam https://google.tk/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-verdient-man-mit-online-spielen-geld-in-hilden.html wie man richtig geld verdienen kann in baden-baden https://www.google.com/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-sofort-geld-verdienen-kann-in-koblenz.html wie man online geld verdienen kann ohne zu investieren in rheine https://images.gngjd.com/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-ich-zu-hause-online-geld-verdienen-in-willich.html wie man online von zu hause aus kostenlos geld verdienen kann keine betrugereien in greifswald https://www.google.com.et/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-einfach-online-geld-verdienen-kann-in-heilbronn.html wie man von zu hause aus geld verdienen kann in landshut http://google.com.tr/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-rm100-pro-tag-verdienen-kann-in-bergisch-gladbach.html wie man mit tippen zu hause geld verdienen kann in pulheim https://www.google.com.ni/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-100-dollar-pro-tag-online-verdienen-kann-in-rostock.html
Nume: WilliamZepon
wie man geld verdienen kann telugu in ratingen http://images.google.cn/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-geld-verdienen-kann-ohne-zu-arbeiten-in-heilbronn.html wie man mit online-verkaufen geld verdienen kann in wolfsburg http://maps.google.hn/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-ich-mein-eigenes-geld-verdienen-in-marburg.html wie man 100 dollar pro tag verdient in oberhausen http://maps.google.iq/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-ohne-etwas-zu-tun-in-eschweiler.html wie bekomme ich kostenlos paypal geld in bergisch gladbach http://maps.google.com.na/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-geld-zu-hause-in-telugu-verdienen-kann-in-rostock.html wie man dinge online verkaufen und geld verdienen kann in worms https://www.google.sc/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-viel-geld-verdienen-kann-in-plauen.html 2022 wie man online geld verdienen kann in kiel http://www.google.co.ke/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-5000-pro-tag-online-verdienen-kann-in-wiesbaden.html wie man in 5 minuten geld verdienen kann in wolfsburg https://www.google.al/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-schnell-1000-dollar-online-verdienen-kann-in-wilhelmshaven.html wie man geld pro tag verdienen kann in hameln http://www.google.mv/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-realistisch-500-dollar-in-einer-woche-verdienen-kann-in-gummersbach.html wie man als unternehmer online geld verdienen kann in hattingen http://maps.google.se/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-online-arbeiten-und-geld-verdienen-kann-in-wuppertal.html wie man mit jio geld verdienen kann in hamm http://maps.google.mu/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-man-mit-1000-naira-online-geld-verdienen-in-ludwigsburg.html wie man geld verdienen kann ohne in dormagen http://maps.google.gr/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-ich-online-arbeite-und-geld-verdiene-in-kaiserslautern.html wie man jetzt von zu hause aus geld verdienen kann in paderborn https://www.google.com.fj/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-500-dollar-online-verdienen-kann-in-nordhorn.html wie man mit videos online geld verdienen kann in potsdam https://www.google.ba/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-mit-paypal-verdienen-kann-in-greifswald.html wie man kostenlos 100 dollar pro tag online verdienen kann in dinslaken https://images.google.hu/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-paypal-geld-verdient-in-bremerhaven.html wie man im internet geld verdienen kann in singhalesisch in wetzlar https://images.google.com.sv/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-als-15-jahriger-online-geld-verdienen-kann-in-bergisch-gladbach.html
Nume: WilliamZepon
wie man online mit schreiben geld verdienen kann in velbert https://google.ch/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-ich-mit-spielen-geld-verdienen-in-halle.html wie man schnell und kostenlos online geld verdienen kann in mannheim https://maps.google.com.sb/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-100-pesos-pro-tag-verdienen-kann-in-ingolstadt.html wie man schnelles geld an einem tag online verdienen kann in mannheim https://www.google.ge/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-von-mannern-bekommt-in-augsburg.html wie kann man online geld verdienen in castrop-rauxel https://www.google.cg/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-jedem-land-aus-online-geld-verdienen-kann-in-erlangen.html wie man ohne investition taglich online geld verdienen kann in meerbusch http://maps.google.mn/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-frauen-in-cottbus.html wie man mit spielen echtes geld verdienen kann in erlangen http://www.google.az/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-100-dollar-online-verdienen-kann-in-garbsen.html wie man im college online geld verdienen kann in witten http://www.google.com.jm/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-schnelles-geld-verdienen-kann-in-reutlingen.html wie man 100 dollar pro tag online verdienen kann ohne investition 2022 in bad salzuflen http://images.google.lv/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-schnell-1000-dollar-online-verdienen-kann-in-berlin.html wie man sofort kostenloses paypal geld bekommt 2022 in brandenburg an der havel https://maps.google.bj/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-tausende-von-dollar-online-verdienen-kann-in-kempten.html wie man mehr geld online von zu hause aus verdienen kann in velbert https://maps.google.co.ck/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-von-zu-hause-aus-zusatzliches-geld-verdienen-kann-in-garbsen.html wie man ein zweites einkommen online verdienen kann in dresden https://google.gr/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-sofort-online-geld-verdienen-kann-in-reutlingen.html wie man unter 18 jahren online geld verdienen kann in bielefeld http://www.google.com.pr/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-ohne-arbeit-geld-verdienen-kann-in-dinslaken.html wie man im internet geld verdienen kann 2022 in heilbronn https://www.google.st/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-von-zu-hause-aus-geld-verdienen-kann-ohne-zu-investieren-in-castrop-rauxel.html wie man 1000 dollar pro monat online verdienen kann von grund auf in euskirchen https://maps.google.st/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-nichtstun-geld-verdienen-kann-in-zwickau.html wie man durch e-commerce geld verdienen kann in neu-ulm http://images.google.ge/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-man-online-geld-verdienen-ohne-zu-investieren-in-witten.html
Nume: WilliamZepon
wie kann man geld verdienen, indem man ludo spielt? in frechen http://google.com.sa/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-geld-mit-bargeld-verdienen-kann-in-langenhagen.html wie man geld von zu hause aus in telugu verdienen kann in sankt augustin https://www.google.nr/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-zu-hause-online-geld-verdienen-kann-fur-studenten-in-euskirchen.html wie konnen kinder online geld verdienen in herford https://google.mu/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-in-2-tagen-geld-verdienen-kann-in-bochum.html wie kann ich online echtes geld verdienen in willich http://maps.google.com.sl/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-online-kursen-geld-verdienen-kann-in-hilden.html wie kann ich von zu hause aus kostenlos geld verdienen in peine https://google.ml/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-leicht-geld-im-internet-verdienen-kann-in-wilhelmshaven.html wie man mit dem computer geld verdienen kann in rostock http://www.google.co.ao/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-passives-geld-online-verdienen-kann-in-neuwied.html wie man digital geld verdienen kann in trier https://images.google.es/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-100-dollar-pro-tag-online-verdienen-kann-2022-in-flensburg.html wie man 100 dollar pro stunde online verdienen kann in magdeburg http://maps.google.co.bw/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-mit-computer-und-internet-geld-verdienen-kann-in-konstanz.html wie man online ein nebeneinkommen erzielen kann in goslar https://google.cat/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-kann-ich-mit-dem-handy-online-geld-verdienen-in-grevenbroich.html wie bekommt man kostenloses paypal geld? in hameln http://maps.google.ie/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-in-zwei-tagen-geld-verdienen-kann-in-peine.html wie man geld verdienen kann ohne zu drangeln in oldenburg http://maps.google.si/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-ein-regelmaiges-einkommen-erzielt-in-magdeburg.html wie man online leicht geld verdienen kann reddit in hamburg https://google.gr/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-geld-von-seinem-telefon-bekommt-in-potsdam.html wie man online ein zusatzliches einkommen erzielen kann in waiblingen http://google.com.do/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-in-einer-woche-online-geld-verdient-in-hameln.html wie man im internet schnell geld verdienen kann in augsburg https://www.google.co.ck/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-man-online-geld-verdienen-kann-auf-jio-phone-in-pforzheim.html wie man online geld verdienen kann mit jio phone in passau http://images.google.com.tj/url?q=https://87bil.co/bild.de/wie-bekommt-man-kostenloses-paypal-geld-in-moers.html


Copyright © 2022 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Zeolit efecte, zeolit vindeca, zeolit tratament, zeolit forum, zeolit proprietati, zeolit medicament   Zeolit efecte, zeolit vindeca, zeolit tratament, zeolit forum, zeolit proprietati, zeolit medicament   Zeolit efecte, zeolit vindeca, zeolit tratament, zeolit forum, zeolit proprietati, zeolit medicament