ZEOLIT Protect Pulbere
Zeolit | Intrebari frecvente | Administrare Zeolit | Video | Comanda | Oferte Zeolit
Produse Zeolit


ZEOLIT Protect Pulbere


ZEOLIT Protect Pulbere

flacon 200 grame

Comanda Zeolit

 

telefon comenzi

 

Ce este Zeolitul Protect Pulbere?
In lume sunt cunoscute cateva de tipuri de zeoliti, cu structuri si compozitii chimice diferite, folosite in terapie pana acum: zeolit pudra sau pulbere, microzeolit, zeolit capsule si nu in ultimul rand zeolit lichid.

Folosirea zeolitului in terapie este o traditie cu o vechime de cateva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important in medicina Ayurveda (medicina traditionala indiana) si in medicina traditionala chineza, dar si in medicina populara ruseasca.

Indicatii terapeutice:
Zeolitul Protect Pulbere este un bun adjuvant in: detoxifierea organismului, intoxicatii cu metale grele, intoxicatii cu pesticide, intoxicatii cu xenoestrogeni, iradiere, gastrita hiperacida, infectii intestinale, infectii virale si bacteriene. Datorita proprietatii de absorbtie ale toxinelor, pudra de zeolit este recomandata persoanelor care sufera de cancer.

Pulberea de zeolit are un rol foarte important in combaterea stresului oxidativ. Radicalii liberi, care sunt in cea mai mare masura responsabili pentru stresul oxidativ si cauza a peste 200 de maladii, se formeaza in cantitati mai mari din cauza influentei mediului (poluarea aerului, metale grele, pesticide), radiatiilor ultraviolete, alimentatiei cu un continut ridicat de grasimi, tutunului si alcoolului, sau din cauza unei activitati fizice deficitare.

Este bine de stiut ca alimentatia este un factor de mediu care influenteaza în mare masura starea de sanatate.

Compusii chimici rezultati în urma metabolismului pot epuiza capacitatea organismului de adaptare, iar la nivel celular pot aparea dezechilibre care se manifesta în plan fizic ireversibil.

Tot mai multe teorii afirma faptul ca procesele de îmbatrînire sunt provocate de toxine, în mod special de radicalii liberi. Acestea sunt molecule înalt reactive cu un electron liber pe ultimul strat, ceea ce îi transforma în substante foarte instabile si periculoase din punct de vedere biochimic. Si aceasta datorita distrugerilor provocate la nivel de celula si tesuturi.

Postul alimentar, cel mai simplu mod de detoxifiere alaturi de Zeolitul Protect Pulbere
Pentru eliminarea blocajelor energetice si obtinerea starii de sanatate, este esential sa eliminam sursele de radicali liberi si/sau toxinele rezultate in urma metabolismului. Una din metode consta in eliminarea grasimilor si proteinelor de origine animala din alimentatie, adica postul. Este recomandat ca acesta sa inceapa gradual, posturi de o zi, trei zile, 7 zile pina la 42 de zile. Revenirea la alimentatia obisnuita se va face tot gradual, intr-o perioada egala cu durata postului.

Antioxidantii, un remediu pentru dezintoxicare si detoxifiere
A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10) si suplimentele alimentare care contin minerale naturale obtinute din roca vulcanica - zeolit.

Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

Pulberea de zeolit reduce stresul oxidativ
Suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii precum:

Afectiuni gastro-intestinale:
Zeolitul Protect Pulbere realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.

Afectiuni ale aparatului cardiovascular:
Zeolitul Protect Pulbere normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.

Afectiuni ale sistemului nervos central:
Zeolitul Protect Pulbere elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

Afectiuni hepatice si renale:
Zeolitul Protect Pulbere favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.

Afectiuni tumorale:
Zeolitul Protect Pulbere in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii. In cazul persoanelor sanatoase, Zeolitul Protect Pulbere este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeolitul Protect Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolitul Protect Pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.

Antioxidantii, un remediu pentru dezintoxicare si detoxifiere
A doua metoda de eliminare a radicalilor liberi este cu ajutorul antioxidantilor naturali proveniti din vitamine (A, C, E si coenzima Q10) si suplimentele alimentare care contin minerale naturale obtinute din roca vulcanica - zeolit. Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi) si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare. Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

În momentul în care sunteti supusi chimioterapiei sau radiatiilor în procesul de eliminare a cancerului, sunt afectate si celule sanatoase din corp. De fapt acestea pot omorî un individ mai repede decat cancerul în sine. Acest studiu se axeaza pe suplimentele naturale care distrug celulele canceroase dar nu afecteaza organismul.

Zeolitul este un mineral vulcanic, unic, foarte eficient în combaterea celulelor canceroase. Acesta exista pe piata în trei forme: lichid, pudra/pulbere sau capsule. Zeolit Protect Pulbere ajuta organismul la detoxifiere si îmbunatateste alcalinitatea organismului si odata intrat în interiorul celulei canceroase, distruge nucleul. Exista o rata a curabilitatii de 78% pentru cei în stadii terminale ale cancerului, si o rata de 89% de supravietuire.

Zeolitul protect pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolitul protect pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Vanzarea de ZEOLIT PROTECT PULBERE la flacon de 200 grame la pretul de 110 de lei este facilitata de echipa Zeolite.ro. PRETUL zeolit protect pulbere este de 110 lei.

Cum functioneaza zeolitul protect pulbere?
Mineral vulcanic încarcat negativ ce atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura în forma de cusca pe care zeolitul o are. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolite ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele cellule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrane cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolite atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

Alte beneficii ale Zeolitului PROTECT Pulbere:
Amoniacul este o toxina care nu are ce cauta întrun organism sanatos. Mii de oameni cu boli la ficat sau rinichi au murit din cauza surplusului de amoniac in sange. O persoana normala poate sustine nivele scazute de amoniac în sânge dar chiar si acelea compromit sistemul imunitar. Un ficat sanatos transforma amoniacul în urina. Beneficiul cel mai important al consumarii zeolite-ului este abilitatea acestuia de a elimina amoniacul direct din organism, ceea ce reduce stresul asupra ficatului sau rinichiului. Amoniacul ce ramane neprocesat pentru ca ficatul nu mai face fata, poate intra în circuitul sangelui, ajungand pana la sistemul nervos central. Suplimentul recomandat de noi este Zeolit Protect Pulbere in cutie de 200 de grame ce s-a dovedit a fi un produs foarte eficient.

Zeolitul Protect Pulbere se afla in topul substantelor detoxifiante prin modul sau de actiune ce se rasfrange simultan asupra:

Afectiuni gastro-intestinale
Afectiuni ale aparatului cardiovascular
Afectiuni ale sistemului nervos central
Afectiuni hepatice si renale
Afectiuni tumorale

Zeolit PROTECT Pulbere lupta si în alte moduri împotriva cancerului.

Îndeparteaza metalele grele, pesticidele, erbicidele si toate celelalte toxine din organism si face acest lucru ierarhic. Mai întâi este atras de plumb (Pb), mercur (Hg), arsenic (As) dupa care sunt atrase metalele grele cu afinitate mai mica. Zeolit PROTECT Pulbere distruge pesticidele, erbicidele, plasticurile si asa mai departe.

Datorita efectului sau de a prinde toxinele în structura sa moleculara, Zeolit PROTECT Pulbere detoxifiaza organismul fara însa a supraîncarca propriul sistem de dezintoxicare

. Zeolit PROTECT Pulbere poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Zeolit PROTECT Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse.

Zeolit PROTECT Pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient.

Zeolit PROTECT Pulbere este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Vanzarea de ZEOLIT PROTECT Pulbere la flacon de 200 grame la pretul de 110 de lei este facilitata de echipa Zeoliti.ro. PRETUL Zeolit PROTECT Pulbere este de 110 lei.

Siguranta Zeolite-ului PROTECT Pulbere:
În mod clar Zeolit PROTECT Pulbere este un produs remarcabil în lupta împotriva cancerului, este non-toxic, foarte bun dezintoxifiant, îmbunatateste nivelul pH-ului, si frecventele vibrationale din el, mareste eficienta distrugerii celulelor canceroase. Daca farmaciile ar detine medicamente cel putin la fel de puternice si eficiente in eliminarea metalelor grele, atunci fiecare doctor le-ar prescrie. Incercat Noul Zeolit PROTECT Pulbere.

Zeolit PROTECT Pulbere este la fel de puternic in tratarea afectiunilor ca si Zeolitul lichid. Zeolitul detoxifiaza si alcalinizeaza intregul organism. Studiile au demonstrat ca aceasta forma de Zeolit activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.

Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atrasa spre membrane negative a celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza gena P21. Aceasta gena are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea genei opreste cresterea tumorii.

Zeolit PROTECT Pulbere este cel mai eficient in eliminarea metalelor, pesticidelor, erbicidelor si alte toxine incarcate pozitiv din organism. Structura cristalina si incarcata negativ a organismului este ceea ce face acest lucru posibil. Cristalele acestuia se comporta ca niste custi inauntrul caruia sunt ioni pozitivi, ce fac schimb de locuri cu toxinele incarcate negativ, mentinandu-le acolo pana la eliminarea completa.

Unul din beneficiile acapararii toxinelor in acest mod este faptul ca sunt eliminate 100 %. 40 % din zeolit aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60% pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare ce include pesticidele, ierbicidele si plasticurile. Zeolitul pare sa mareasca rata de glucuronidaza din ficat, iar acesta elibereaza pesticidele, ierbicidele din organism eliminandu-le prin urina. Interesant este faptul ca pare sa neutralizeze otravirea prin aflatoxina.

O a treia functie a Zeolit PROTECT Pulbere este de a bloca componentii virusurilor, prevenirea replicarii virusurilor si a abilitatii acestora de a ne imbolnavi. Zeolitul blocheaza dezvoltarea multor infectii virale ca: virusul heroes 1, virusul B-5, ecco-virusul 7 sau adeno virusul 5.

Zeolit PROTECT Pulbere este de asemeni un antioxidant unic, ce absoarbe radicalii liberi in structura lui complexa, facandu-i sa devina inactivi.

Zeolit PROTECT Pulbere nu are efecte toxice sau reactii adverse. Zeolit PROTECT Pulbere este un antiviral, detoxifiant, antioxidant si imunomodulator foarte eficient. Zeolit PROTECT Pulbere este micronizat si ACTIVAT prin prelucrare termomecanica pentru a i se imbunatati proprietatile fizice si chimice. Vanzarea de ZEOLIT PROTECT pulbere la flacon de 200 grame la pretul de 110 de lei este facilitata de echipa Zeoliti.ro. PRETUL Zeolit PROTECT Pulbere este de 110 lei.

telefon comenzi

Zeolit Protect Pulbere


Acest articol a fost citit de 9449 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit - uz intern

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: gwozyabElden
free vegas slots online casino online casino real money online casino slots sugarhouse casino online free online casino games no download doubledown casino
Nume: dahqeizElden
foxwoods resort casino online casinos borgata online casino zone online casino free casino games no download no registration pala casino
Nume: JosephFique
You said it nicely.! cheapest generic viagra cialis generic cialis severe muscle pain after taking cialis cialis generic
Nume: JosephFique
Really all kinds of beneficial knowledge! cialis less side effects than viagra cialis generic cialis 20 mg oder 40 mg buy cialis online
Nume: JosephFique
Incredible a good deal of amazing facts. vand cialis ieftin cialis generic existe cialis genГ©rico no brasil cialis soft tablets
Nume: JosephFique
Kudos, I enjoy it! levitra vs cialis side effects cialis without a doctor prescription precio del cialis en farmatodo cialis without a doctor prescription
Nume: nazksngrank
topxm72e6g fast auto and payday loans payday loans no credit check <a href="http://paydayloans2017.com"> payday loans online no credit check</a> http://cashadvances2017.com-guaranteed payday loans fast auto and payday loans
Nume: nvoxjigrank
velemenye arrol fogyokura kozpont orvos Gavrilova http://cigopweight.space/86ht5xd8xm.html Az ár a zöld kávé fogyókúra gyömbérrel http://cigopweight.space/5bu3wfb-1a35mt1o549.html Fogyasztó és Egészség Watch http://cigopweight.space/ts-d-b324-94oxn444i8hd8.html ru -5 Diät für 7 Tage 5 http://cigopweight.space/7j3m8e-7tdl6t9z8qxv8r.html bogyók fogyás, de nem goji http://cigopweight.space/1k8o88w853132dk.html böjtölt 21 napig lefogyott http://cigopweight.space/42bzz-25-956t234rk.html Trainingsprogramme für Frauen in der Woche, Fett zu verbrennen http://cigopweight.space/12w44q-am878i796.html über Gewichtsverlust Anzeigen auf TNT http://cigopweight.space/m3-wmjb1396.html Kreml diéta és eredmények fotó http://cigopweight.space/569121xv7n3iy.html étrendjét készlet http://cigopweight.space/1133u7tt7488ns.html Fotos von Mädchen auf motivierende Gewichtsverlust http://cigopweight.space/7j9v44-e5zn4ui94-ktl.html Értékelések Karcsúsító öv fitstudio http://cigopweight.space/u-6i4md-85gqc.html Joghurt mit Zimt für die Gewichtsabnahme Kochen http://cigopweight.space/gb5wla9d11mw2-2q8dg1.html il modo migliore per perdere peso non è un http://cigopweight.space/752612t11gt62z41s4dz.html diéta 20 napig napi menü http://cigopweight.space/wd1w5bk-7gm7w1kh83.html Yarina ez lehet fogyni, ha megszünteti http://cigopweight.space/iec28cbp-4ke42.html berechnen, wie viel Sie Gewicht an einem Tag zu verlieren brauchen http://cigopweight.space/p855yn76-9g.html véleménye a gyógyszer fogyás ideális vélemények http://cigopweight.space/ii9u7i-y1h42tc8-7-f.html Abnehmen Kastanienpulver http://cigopweight.space/v8rq-o-45o8-8g7h-139.html metodo dimagrante Malakhova libro http://cigopweight.space/897543s25v93p4.html diéta 7 napon magic http://cigopweight.space/8n8w8u8n5621qzz1tr.html Körperpackungen zur Gewichtsreduktion mit Pfeffer zu Hause http://cigopweight.space/93-982oq1a-2.html dieta per la perdita di peso con pillole di carbonio http://cigopweight.space/r6r2lay43y44q-mx8.html új belső korrekció http://cigopweight.space/w7112-ezd26.html Haushalts Maske für die Fettverbrennung http://cigopweight.space/71-17bc5swl884-8v14m.html Berechnung der Menge an überschüssigem Fett http://cigopweight.space/c-12wywk9-e8wx6-h1f2q.html wie schnell Gewicht zu verlieren Malyshev http://cigopweight.space/92ay3-i28-y36v5r-49fuk.html Schlankheits Männer belastet http://cigopweight.space/4ikfk5uh174z.html hogyan kell motiválni magad a fogyás fotók http://cigopweight.space/u5w-umym12cy.html programot zsírégető torna http://cigopweight.space/mhi9u2196b538zd-aptn7.html dimagrimento rapido e innocuo http://cigopweight.space/w7s-83417-914n1w24r195.html Jóga fogyás gyomor videó útmutatók kezdőknek http://cigopweight.space/829zz81cj1v54l-94.html hogyan kell fogyni http://cigopweight.space/84z1-53777ujl9s6.html die Aktie kämpfte sowohl mit Übergewicht http://cigopweight.space/7rz6nk6b2r-4-5.html wie man Gewicht durch Ingwer zu verlieren http://cigopweight.space/21c92-73592q2-8q3s1.html latex fűző karcsúsító Ukrajna http://cigopweight.space/ja2887z96l63l3121d8x.html hogyan kell fogyni és gyors http://cigopweight.space/4h3or5niwl1-8.html osztály kötél fogyás http://cigopweight.space/1o-8v8i6f4b2r-1.html come dolce si può mangiare in una dieta dimagrante http://cigopweight.space/qxg7uyyu37v4vo.html Verbrennung von Körperfett-Programm http://cigopweight.space/778e3x5-onrd458i223.html con una corretta alimentazione a quanto si può perdere peso http://cigopweight.space/79-p25c632aij641.html Ernährung von Astronauten, die auf viel dünner sind http://cigopweight.space/yv-mz6-o1g3aj5q1io.html Foto von flachen weiblichen Unterleib http://cigopweight.space/i3o4zl5-n29fy-rq59-5h.html az eredmények a só-mentes diéta http://cigopweight.space/o19q68xi7k1n4.html Anita Coi Schlankheits-Geheimnis http://cigopweight.space/bl7-4c918ha9271.html als Volksheilmittel zu bekommen Übergewicht loswerden http://cigopweight.space/w1xohs675kqae.html Gewicht zu verlieren, im letzten Monat zu 11kg http://cigopweight.space/j2b-p41c2l7.html kolostor tea fogyás ára a gyógyszertárban http://cigopweight.space/19n967j9np152mvgco.html gyakorlatok a fogyás a has és a lábak képekben http://cigopweight.space/63zdb7-i-8227bj9nk-xl2.html perdere peso velocemente, senza registrazione e sms http://cigopweight.space/cr394j31-uw7.html vékonyabb 600 kcal naponta http://cigopweight.space/q87-z16-4wm9t2-c2.html forte mal di testa con perdita di peso http://cigopweight.space/5852ow8xm-2rd49.html Vitamine Gewichtsverlust beeinflussen http://cigopweight.space/lu81o3m3gs9f-hlj32.html risultati rapidi di perdita di peso http://cigopweight.space/1kmfg8-i8l2t1h8p.html közös eszközként fogyás http://cigopweight.space/7ef81b295ku5-ma347f.html idejű képzés súlycsökkentő élelmiszer http://cigopweight.space/q19j5af54faa99-7.html was ist die Verwendung von Getreide für die Gewichtsabnahme http://cigopweight.space/tu85typ3iyh7sxtr21.html Es sieht aus wie ein Mann, 20 kg verloren hat http://cigopweight.space/rbdi174-t1349-2ia.html è possibile perdere peso pensiero http://cigopweight.space/1cw9y4kyz1x2.html wie viele Kalorien brauchen Sie, Gewicht zu verlieren, Frau http://cigopweight.space/1335n2lbzr.html Rezept Diäten für schnellen Gewichtsverlust http://cigopweight.space/8m815-96-1md.html gyerektábor fogyókúra http://cigopweight.space/rd3226548uf6q3151.html come perdere peso negli ultimi 7 giorni, economico e allegro http://cigopweight.space/85nx55v8-fo-4r3r7d856.html elhízás soványság http://cigopweight.space/b-8dob17k37qnj5j61.html Karcsúsító öv http://cigopweight.space/f3193juk7-a6e5h2.html wie Tee mit Ingwer für die Gewichtsabnahme zu brauen http://cigopweight.space/j43jocniul.html esercizi per il dimagrimento delle cosce e polpacci stomaco http://cigopweight.space/r-8369-d3-9y-2j-68h.html menu di dieta Dott Bormental per un mese per la perdita di peso http://cigopweight.space/i-h5j3h2dbb6-z2r-s8-d4.html pillole coreani per la perdita di peso http://cigopweight.space/gw7-49-5qwmw-yt-18d-613f.html addominali perfetti e la figura correction scaricare


Copyright © 2018 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
ZEOLIT Protect Pulbere   ZEOLIT Protect Pulbere   ZEOLIT Protect Pulbere