Detoxifierea cu Zeolit Pudra Detoxifianta
Zeolit | Intrebari frecvente | Administrare Zeolit | Video | Comanda | Oferte Zeolit
Produse Zeolit


Detoxifierea cu Zeolit Pudra Detoxifianta

De ce avem nevoie de DETOXIFIEREA Organismului cu Zeolit Pudra Detoxifianta?

Zeolit Pudra Detoxifianta

Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata în grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice împiedica detoxifierea organismului.

Detoxifierea organismului este o necesitate in conditiile in care suntem inconjurati de toxine cu origine diversa:
•  Factorii nocivi de origine fizica - climatul, radiatiile, lumina, campurile electromagnetice - fac din detoxifierea organismului o necesitate;
•   Factorii nocivi de origine chimica - poluarea, produsele cosmetice, pesticidele, metalele grele - ne obliga sa urmam periodic o cura pentru detoxifierea organismului;
•   Factorii nocivi de origine biologica - bacteriile, ciupercile, virusurile, endoparazitii, unele alimente, deseurile metabolice - cresc nevoia unei cure pentru detoxifierea organismului;
•    Factorii nocivi de origine psihologica: stresul, bolile psihosomatice indica necesitatea unei detoxifieri a organismului.
In depozitele de grasimi ale organismului sunt stocate toxine. Cura de detoxifiere a organismului ajuta la eliminarea grasimilor si, o data cu ele, a toxinelor. Mecanismele de excretie (implicate în detoxifierea organismului) pot lupta contra acestor agenti nocivi pentru un timp. Pe termen lung însa, în lipsa unor masuri concrete luate pentru detoxifierea organismului, toxinele se acumuleaza si afecteaza metabolismul. Scaderea imunitatii, problemele nervoase, respiratorii, hormonale, musculare sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifiere a organismului. Digestia dificila, disfunctiile colonului, problemele hepatice, tulburarile renale, problemele respiratorii si cutanate sunt semne ca detoxifierea organismului este deficitara.

Comanda acum

 

•    Luand în considerare contextul actual, mediul invadat de substante toxice, emisii de esapament si gaze industriale, alimentele bogate în potentiatori, amelioratori si conservanti ZEOLIT Pudra Detoxifianta se adreseaza TUTUROR OAMENILOR, fie ca intra în contact direct sau indirect cu mediul toxic.
•    Este un bun detoxifiant si pentru FUMATORI, ajutand la eliminarea toxinelor din organism.
•  Cei care lucreaza in mediu toxic - industria petrochimica, industria plasticului, industria alimentara, industria nucleara, industria textila, vopsitorii, industria cosmetica, industria farmaceutica, industria constructoare de masini si utilaje, industria metalurgica, minerit – li se recomanda cura de detoxifiere cu ZEOLIT Pudra Detoxifianta, organismul lor fiind frecvent intoxicat cu diferiti vapori sau gaze daunatoare, pe care, in timp, organismul nu mai face fata sa le elimine.
•    Cei care lucreaza in agricultura si cresterea animalelor, constructii, spitale, clinici si cabinete medicale, curatatorii chimice, spalatorii auto, laboratoare cosmetice, de asemenea le este recomandata cura detoxifianta cu Zeolit Pudra Detoxifianta. Vopseaua, detergentii, pesticidele, mirosurile puternice, solventii si alte substante toxice pot afecta intr-un mod foarte puternic fertilitatea sau pot duce la nasterea unor copii cu malformatii. In aceasta categorie se regasesc urmatoarele meserii: pictor, vopsitor auto, mecanic auto, deratizator. De asemenea, meserii care implica lucrul cu animale implica diverse probleme. Animalele infestate cu diverse boli sau paraziti pot afecta oamenii care intra in contact cu ele. In aceasta categorie se regasesc urmatoarele meserii: medic veterinar, asistent veterinar, ingrijitor de animale. Intrucat se intra in contact direct cu pesticide, hormoni de crestere pentru animale, cu insesi animalele, care poseda o serie de bacterii, paraziti si toxine ce pot fi transmise la om, vopseluri si diluanti, vapori de subsante chimice de tot soiul, bolnavi sau se inhaleaza aer contaminat ori cu mirosuri foarte puternice in mod frecvent, detoxifierea devine o cerinta necesara si obligatorie pentru sanatatea celor care isi desfasoara activitatea in astfel de medii.
•    Cei ce frecvent consuma mancaruri preparate fast-food, bauturi carbogazoase (sucuri, energizante, etc.), produse rafinate si altele din aceasta categorie sunt predispusi la intoxicarea organismului tocmai din cauza amelioratorilor, E-urilor, potentiatorilor de arome pe care acest tip de produse le contin, motiv pentru care si acestora li se recomanda o detoxifiere periodica a organismului.
•    Celor ce consuma alcool in mod repetat le sunt recomandate curele de detoxifiere cu Zeolit Pudra Detoxifianta, organismul lor fiind afectat de aceste substante.
•    Celor care lucreaza intr-un mediu poluat (combinat chimic, fabrici, uzine, termocentrale, in mediu radiologic au nevoie de o cura de detoxifiere cu Zeolit Pudra Detoxifianta, precum fiecare dintre noi, aerul din orasele în care traim fiind intoxicat cu gaze industriale ori emisii de esapament.
•    Cei care folosesc produsele de curatenie – spray-uri, solutii de spalat, cloruri – toate acestea contin substante toxice, ai caror vapori inhalati in mod frecvent determina necesitatea urmarii unei cure de detoxifiere cu ZEOLIT Pudra Detoxifianta.
•    Cei care folosesc cuptorul cu microunde pentru prepararea (incalzirea) hranei modifica proprietatile alimentelor, modificari care pot fi toxice pentru organism urmeaza o cura cu ZEOLIT Pudra Detoxifianta.

•    Cei care sunt afectati de xenoestrogeni, hormoni feminini straini, care se gasesc aproape peste tot: in ambalajele folosite zilnic, in apa, in cosmetice, in detergenti, in anticonceptionale, în majoritatea alimentelor produse industrial, etc. vor urma o cura cu ZEOLIT Pudra Detoxifianta.


 Comanda acum


Acest articol a fost citit de 8792 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: DiotUtign
https://vslevitrav.com/ - cost of levitra at savon pharmacy
Nume: Varga Susana
Buna ziua , Numai lucruri bune despre Zeolit,as avea o intrebare:daca cineva are diagnosticul de tiroidita autoimuna poate folosi acest produs,dat fiind faptul ca sistemul imunitar ataca tiroida,mai trebuie stimulata imunitatea? Ajuta la ciocurile de pe coloana?


Copyright © 2022 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
zeolit detoxifiant   zeolit pudra detoxifianta   zeolit pudra