Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului
Zeolit | Intrebari frecvente | Administrare Zeolit | Video | Comanda | Oferte Zeolit
Produse Zeolit


Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului

 

Urmand o cura de detoxifiere veti beneficia de stimulare a sanatatii si a vitalitatii. Curatarea organismului de toxine ar trebui sa reprezinte o preocupare permanenta, pentru fiecare dintre noi. Detoxifierea este importanta, indiferent daca dorim sa slabim sau nu, daca suntem sanatosi sau suntem bolnavi, indiferent de varsta, de situatia sociala si indiferent de sex. De asemenea, detoxifierea organismului este indicata pentru a ajuta organele foarte solicitate in procesul de digestie: ficatul, vezica biliara si rinichii. 

 

Detoxifierea organismului se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune organismul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian. Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica detoxifierea organismului.

Eliminarea toxinelor inainte de sosirea iernii pregateste organismul pentru a face fata mai bine zilelor reci si problemelor care apar in acest anotimp: raceli, slabirea sistemului imunitar, avitaminoze, oboseala cronica etc. 


Acest articol a fost citit de 1749 ori !

Vezi toate stirile din categoria Informatii generale

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2022 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului   Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului   Sanatate si vitalitate prin detoxifierea organismului