Mineralele humice
Zeolit | Intrebari frecvente | Administrare Zeolit | Video | Comanda | Oferte Zeolit
Produse Zeolit


Mineralele humice

Complexul mineral humic este  cel mai mic si mai complex produs natural solubil in apa, cu cel mai inalt grad de rafinare dintre substantele de pe pamant. Acesta este o substanta naturala care a fost extras din depozitele vechi de materie organica. Fiind apoi rafinata pentru uz uman sub forma unui supliment alimentar.

Virusii - acesti microbi enigmatici, uimitori si adesea letali provoca un numar mare de boli: de la raceala, la cancer si pana la boli epidemice. Astazi apar din ce in ce mai multi virusi care sufera multe schimbari genetice intr-un ritm mult prea alarmant si avem nevoie de o modalitate eficienta de a controla influenta lor asupra organismului nostru.

Cunoscut ca "veriga lipsa" a unei sanatati si nutritii optime de oamenii de stiinta din intreaga lume, acidul humic este un miracol al sanatatii.  Studiile medicale arata ca are capacitatea de a schimba in bine in mod semnificativ viata noastra . Este atat de sigur, puternic si eficient, incat a fost folosit in toata lumea lume timp de sute de ani, cu rezultate uimitoare.

Suplimentarea dietei cu acid uman humic poate aduce o schimbarea in bine a vietii dumneavoastra!

 


Acest articol a fost citit de 1435 ori !

Vezi toate stirile din categoria Informatii generale

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2022 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Mineralele humice   Mineralele humice   Mineralele humice